Ako se u vreme punog meseca nađete u sukobu sa ovim znakom Zodijaka - bežite!

24.12.2021

15:10

0

Autor: 24sedam

Pun mesec povećava nivo emocija zbog čega su mnogi od nas ranjivi i preterano osetljivi

Ako se u vreme punog meseca nađete u sukobu sa ovim znakom Zodijaka - bežite!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Astrolog iz Los Anđelesa, Atena Perakis, kaže da pun mesec zna da uzburka naše telo i emocije, baš kao što zna da uzburka i more. Sve osobine i emocije su tada pojačane i više dolaze do izražaja.

Kako ništa nije ni crno ni belo, tako ni ljudi nisu samo dobri ili samo loši. Svi mi ponekad znamo da budemo „zločesti“ a nekada „dobrice“. Pun mesec uzima naše najjače osobine i uveličava ih. One u tom periodu najviše dolaze do izražaja.

Na primer, Ovan je ambiciozan, otvoren i dopadljiv znak. On je veoma društven i tokom punog meseca će biti izražena njegova želja za druženjem i razmenom mišljenja sa drugim ljudima. I to je ono što je pozitivno.

Pixabay
 

Ali ono što nije dobro je to što je Ovan svojeglav i svadljiv jer njegovim znakom vlada Mars, planeta rata. U ovom periodu njemu kočnice popuštaju i on nimalo ne okleva da uđe u otvoren sukob ili bar raspravu. Ako se u vreme punog meseca nađete u sukobu sa Ovnom – bežite! Oni neće znati da se suzdrže a sav bes će iskaliti na vama.

Pun mesec povećava i nivo emocija i mnogi su tada ranjivi i preterano osetljivi, u zavisnosti od astrološkog znaka. Kod Škorpija, koje su najtamniji znak Zodijaka, sve može postati još mračnije, moriće ih loše misli, dramatizovaće događaje, biće tvrdoglave i neće moći da se kontrolišu. Kod Škorpija se događa još nešto interesantno: njihova seksualnost je pojačana.

Pixabay
 

Ribe, u periodu punog meseca, traže pažnju i bliskost sa ljudima. One se tada otvaraju, osećaju veliku empatiju i pružaju svoje emocije na dlanu, što za njim to može biti veoma opasno jer to neko može da iskoristi protiv njih. U ovom periodu Ribe dobijaju umetničko nadahnuće koje će želeti odmah da realizuju.

Kod Lava će doći do naleta strasti, kreativnosti i entuzijazma. Obično tada dobiju neke odlične ideje, uzimaju energiju punog meseca i ulažu je u nove poduhvate sa puno entuzijazma. Loša strana je to što mogu postati toliko oduševljeni da će se osećati „nedodirljivim“ i postaće prepotentni i pomalo surovi prema drugim ljudima.

Pixabay
 

Devica snagu Meseca koristi kako bila još vrednija i kako bi povećala svoju produktivnost. Tada je u naletu da sve može da uradi i da obavlja više poslova u isto vreme. To obično onda smeta drugima jer Devica postaje naporna u svojoj organizovanosti. Ono što Devicama ne prija je to što ih pun mesec stavlja u centar pažnje i interesovanja pa se osećaju neprijatno.

I dok Devicama ne prija da ih Mesec osvetli poput reflektora, Jarčevi će u tome uživati i pomoći će im da jasnije sagledaju svoje prioritete i ukaže na jasan put do uspeha. Ali to svetlo može i da ih zaslepi i odvede na pogrešan put.

Iako u uživaju u uspehu koji im donosi pun mesec, Jarčevi se osećaju uznemireno, emocije su ima podeljene, sve je neizvesno jer to remeti njihovu uobičajenu rutinu. Ovaj znak uvek teži da održi balans i trudi se da stvori čvrste osnove u životu.

Pixabay
 

Ali zato svaka neizvesnost i sve što miriše na avanturu, raduje Strelčeve i Vodolije koji uživaju u tome. Vodolije vole pun mesec jer se raduju preduzimanju novih koraka u svom životu. Ovaj znak zapravo voli promene, pa im nijedna turbulencija ne stvara veći problem.

Strelac se najviše zabavlja tokom punog meseca jer je znak slobode. On to vidi kao način da razbije monotoniju, pronađe nova uzbuđenja i prekine ciklus u kome se zaglavio.

Znakom Raka vlada Mesec pa njima sve duplo teže pada. Tokom punog meseca su posebno naglašena osećanja vezana za kuću, porodicu i partnere. Ali su tada i izuzetno osetljivi pa neće moći da sakriju suze.

Blizanci se tokom punog meseca uglavnom osećaju neshvaćeno i izolovano a samoća je ono što oni ne vole.

Bikovi su fokusirani na finansije i pri punom mesecu je kod njih pojačana strepnja zbog novca. Iako je to period kada bi oni mogli da imaju uspeha, Bikovi su zabrinuti više nego obično.

Vage ne misle o materijalnom već su zaokupljene stvaranjem harmonije među drugima a, kako su emocije više naglašene tokom punog meseca, harmoniju je teže stvoriti što Vage frustrira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike