Astro sreća: Koji će biti vaš najsrećniji dan u 2022. godini?

24.12.2021

12:00

0

Autor: 24sedam

Posebni datumi koji će vam doneti radost

Astro sreća: Koji će biti vaš najsrećniji dan u 2022. godini?
christmas-gd570591a4_1280 - Copyright Pixabay

Nova godina nam se bliži, a dobra vest je da će, prema astrologiji, 2022. biti godina puna nade i optimizma za sve znakove Zodijaka. Biće i nekih posebnih kosmičkih trenutaka koji će doneti dodatni podsticaj nekima od nas.

Saznajte koji je najsrećniji dan za vaš horoskopski znak 2022. godine.

Ovan

Najsrećniji dan: 18.08.2022

Pripremite se za godinu punu rasta, magije i sreće. Planeta sreće Jupiter kruži oko vašeg horoskopskog znaka od 10. maja do 28. oktobra - tranzit koji se dešava samo jednom u 12 godina - tako da je vreme da se fokusirate na širenje i nove mogućnosti. Jedna od najviših tačaka u ovom periodu dogodiće se 18. avgusta, kada će Jupiter formirati harmoničan aspekt sa prelepom planetom Venerom – planetom ljubavi. Venera će u tom trenutku osvetliti vašu petu kuću - kuću romantike, strasti i kreativnosti, tako da će to biti veoma srećno vreme za ljubav i zabavljanje.

Pixabay
 

Bik

Najsrećniji dan: 13.05.2022

Ove godine počinjete veliki period transformacije. Obratite pažnu na 18. januar, dan koji vam se neće ponoviti skoro dve decenije. Posebno snažan trenutak će doći 13. maja, kada će se Sunce u vašem znaku učiniti da ovaj dan donese jasnoću vašem pravom pozivu i omogući da se pojave nove pozitivne osobine vašeg identiteta.

Blizanci

Najsrećniji dan: 30.05.2022

Tokom proteklih godinu i po dana, imali ste niz događaja koji su uzdrmali vaš identitet i vaše odnose, ali 2022. vam pruža dobru šansu da u potpunosti prihvatite ovu novu i nadograđenu verziju sebe. Moćan mlad mesec u vašem znaku 30. maja posebno vam donosi jednu od najsrećnijih prilika u godini da ispoljite svoje želje i svoje snove pretvorite u stvarnost.

Pixabay
 

Rak

Najsrećniji dan: 17. 06.2022

17. juna, Merkur je u srcu Sunca, što daje mnogo kredibiliteta i jasnoće Rakovim rečima i mislima, i odličan je dan za napredovanje u karijeri i uspešnu komunikaciju sa drugima. Povrh toga, ovog dana će u vaš znak ući i planeta ljubavi Venera, čime će započeti mesec lepote i ljubavi u vašem životu.

Lav

Najsrećniji dan: 31. 07.2022

Leto je uvek vaše vreme da zablistate, ali ova godina će biti ispunjena sa još više strasti i kreativnosti nego inače. To je zato što će Jupiter osvetliti vašu petu kuću radosti i romantike. Posebno će 31. jul biti dan ispunjen radošću, dan kada ćete se osećati inspirisanim i voljenim.

Pixabay
 

Devica

Najsrećniji dan: 16. 02.2022

Godinu počinjete sa retrogradnom Venerom koja je u tesnoj vezi sa romantikom, što bi moglo izazvati nostalgična osećanja za prošlim vezama i podstaći veliku reviziju vaših ciljeva u ljubavi. Dana 16. februara za vas počinje potpuno novi ciklus u ljubavi, kada se Venera i Mars susreću u petoj kući, pružajući nove romantične veze i sjajnu priliku da učite iz prošlih grešaka u ljubavi.

Vaga

Najsrećniji dan: 22. oktobar

Mesec rođenja za Vage ove godine je luksuzniji i lepši nego inače, a na kraju sezone, tačnije 22. oktobra, Vage očekuje dodatno iznenađenje, jer se magija i romantika povećavaju u znaku i dobijaju uzbudljiv novi početak vezan za ljubav, želju i kreativnost. Odličan je dan za ljubav, za pokazivanje svoje šarmantne strane i uzbudljiv „Novi izgled“.

Profimedia
 

Škorpija

Najsrećniji dan: 15. 10.2022

Period oko vašeg rođendana ove godine će biti još intenzivniji jer će planeta lepote i ljubavi Venera veći deo meseca krasiti vaš znak svojim glamuroznim prisustvom, dok će planeta sreće Jupiter doneti sreću u vaše peto polje (kuća romansa ispunjena strašću). 15. oktobra Škorpije su ispunjene strašću, romantikom, a problemi sa zabavljanjem će teći lakše nego inače, pa bi trebalo da iskoristite ovaj povoljan period ljubavi u svoju korist.

Strelac

Najsrećniji dan: 23. 11.2022

Mlad Mesec u vašem znaku 23. novembra biće jedna od najsrećnijih prilika u godini da ispoljite svoje želje i pokrenete nove uzbudljive avanture. Tokom ovog resetovanja Meseca, imaćete prelepu Veneru na vašoj strani, kao i komunikativnog Merkura u vašem znaku, koji će vam dati jasnoću i gracioznost dok započinjete nove projekte ili odnose.

Pixabay
 

Jarac

Najsrećniji dan: 8. 1.2022

Godinu počinjete sa ljubavnom planetom Venerom, koja je retrogradna u vašem znaku, koja vas šalje na duboko putovanje preispitivanja kada je u pitanju ono što cenite i želite da date, a što će rezultirati velikim sjajem u vašem ljubavnom životu tokom 2022. Posebno srećan trenutak dolazi 8. januara, kada će se Sunce i dobroćudna Venera ujediniti u vašem znaku. Ovde će formirati posebnu liniju poznatu kao „Zvezdana tačka“, koja vam daje dodatno samopouzdanje, nove romantične prilike i preko potrebnu jasnoću o tome šta želite od ljubavi, piše espreso.mk.

Vodolija

Najsrećniji dan: 6. 3.2022

Vodolije će ovog dana imati šansu koja se neće ponoviti još dve godine, kada dobiju šansu za novi i srećan početak u svojim romantičnim vezama, pa i kreativnim poduhvatima, a idealno je vreme da iskoriste nekonvencionalne prilike. Ovo označava dobar novi početak za vas u vašim vezama, ali i u seksualnom izražavanju, pa čak i u kreativnim procesima. Dobar je trenutak da kažete „da“ prolećnoj romansi ili da iskoristite priliku za nekonvencionalnu vezu.

Ribe

Najsrećniji dan: 12. 4.2022

2022. će biti jedna od najmističnijih godina u vašem životu, a posebna kosmička povezanost koja se dešava 12. aprila jedan je od glavnih razloga za to. Tog dana, dobroćudna planeta Jupiter – koja je planetarni vladar Riba u tradicionalnoj astrologiji – spaja se sa vašim savremenim planetarnim vladarom, kreativnim Neptunom, u vašem znaku. Ovo divno poravnanje će poboljšati vašu kreativnost, ispuniće vas inspirativnim novim idejama, naglasiće vašu glamuroznu stranu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike