"Takni me, takni" svi znaju, a Sneki sad otkriva kako je nastala pesma: Neobičan put i Marina Tucaković zaslužni za veliki hit

19.12.2021

22:49

0

Pevačica je do detalja ispričala kako je ova numera ugledala svetlost dana

"Takni me, takni" svi znaju, a Sneki sad otkriva kako je nastala pesma: Neobičan put i Marina Tucaković zaslužni za veliki hit
lea_kis_22032018_00016 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Babić Sneki traje dugi niz godina na estradi, uz nju su odrastale mnoge generacije, a ona sa istim žarom nastupa. Mnogo toga se o njoj zna, ali se i dosta ne zna, aona je sada odlučila da podeli priču o tome kako je nastao njen, možda i najveći, hit "Takni me, takni".

24sedam/Nenad Vujanović
 

Kako kaže, mislila je da na albumu ima sve same hitove, ne znajući da će baš jedna, ona poslednja, napraviti bum.

- Na mom prvom albumu mislila sam da su sve ostale pesme hit, ali mi je nekako falila jedna pesma i tada je naravno Marina Tucaković, naša legendarna, rekla "Tebi, Sneki, fali ovo" i Futa je odmah uzeo gitaru i počeo da peva "Takni me, takni". Samo su mi rekli "To je to, ovo ti fali. Ovo je hit! To si ti"- otkrila je Snežana tokom gostovanja u emisiji "Grand Parada".

24sedam/Nenad Vujanović
 

Kako je rekla, zadovoljna je i smatra da je postigla mnogo u životu.

- Kada postojite preko tri decenije na estradnom nebu i kad vaše pesme pevaju mladi ljudi onda je to veliki uspeh i potvrda da ste sve radili kako treba - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike