Svi bruje o Popovićevom „majbahu" od 300.000 evra, a evo šta on kaže kao ljubitelj luksuznih automobila!

05.12.2021

20:29

0

Saša se i dalje „drži" svog „mercedesa ML" iz 2007. godine, u kom javnost najčešće i može da ga sretne...

Svi bruje o Popovićevom „majbahu" od 300.000 evra, a evo šta on kaže kao ljubitelj luksuznih automobila!
Saša Popović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zbog pojedinih navoda da je Saša Popović pazario još jednog skupog četvorotočkaša, polovnog „majbaha GLS" od 300.000 evra, on je to demantovao, a „Grandova" pres služba je izdala i saopštenje u kom je objasnila koliko je vest o kojoj mnogi trenutno bruje daleko od istine. Iako ljubitelj dobrih automobila, još uvek se „drži" svog „mercedesa ML" iz 2007. godine, u kom javnost najčešće i može da ga sretne.

- Povodom informacije da je Saša Popović kupio „majbaha GLS" za koji je dao 300 hiljada evra, a koja se danas pojavila u pojedinim medijima, obaveštavmo javnost da je reč o apsolutnoj neistini - ističu na samom početku.

- Informacija je u medije došla putem mejla posetioca Sajma u „Areni", koji su gospodina Popovića videli u poseti bliskim prijateljima, a koji se bave uvozom, odnosno prodajom automobila. Bez ikakve provere, pojedini mediji su vest i objavili, za razliku od novinara koji su nas tragom iste informacije kontaktirali i saznali pravu istinu. Iako ljubitelj dobrih automobila, gospodin Popović i dalje najviše voli do vozi svoj „mercedes ml" iz 2007. godine u kome ga najčešće možete i videti - poručuju iz „Granda".

ATAImages/Antonio Ahel
 

Kolekcija

Podsetimo, Popović je veliki ljubitelj luksuznih vozila. Pored smarta za gradsku vožnju, poseduje i BMW i8, koji je platio 150.000 evra, „mercedes GL 350" (67.000 evra), „mercedes ML 320", kao i dva automobila na električni pogon marke BMW, čija je ukupna vrednost blizu 200.000 evra.

Pored voznog parka, Popović u svom vlasništvu ima i stan u Opatiji od 500.000 evra, prenosili su domaći mediji, te porodičnu vilu na Bežaniji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike