Nisu to kompleksi! Tonija Cetinskog podržala 15 godina mlađa žena u odluci da presadi kosu (FOTO)

01.12.2021

21:27

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je odavno želeo da obavi transplantaciju, a sada je sebi konačno i ostvario tu želju

Nisu to kompleksi! Tonija Cetinskog podržala 15 godina mlađa žena u odluci da presadi kosu (FOTO)
cetinski_banja_14072021_002 - Copyright RexImages/ ATAImages

Regionalna pop zvezda, pevač Toni Cetinski odlučio se da izvrši presađivanje kose i tako ostvari sebi dugogodišnju želju.

Da će se podvrgnuti ovom tretmanu kao i momente samog postupka, Toni je juče pokazao na društvenim mrežama, a izvor blizak njemu ističe da pevač nikada nije imao komplekse jer je ostao bez kose, ali i da je transplantaciju odavno želeo da uradi.

Printscreen Instagram/ tonycetinski
 

- Toni je oduvek bio esteta i vodio računa kako se i na koji način pojavljuje u javnosti. Nije imao komplekse zbog dubokih zalizaka i ćelavosti, ali je želeo to da koriguje. Uvek je govorio da čovek u 21. veku može mnogo toga da promeni i popravi na sebi, pa zašto ne bi. Svi su ga podržali u tome, naročito supruga Dubravka. Pandemija korona virusa i sve što se događalo vezano za mere malo su usporili ostvarivanje njegove želje, ali nikada nije odustao od te ideje - kaže izvor blizak pevaču za Blic i dodaje da on ništa ne prepušta slučaju, te je tako čekao izvesnu doktorku kako bi sve proteklo u savršenom redu.

Printscreen Instagram/ tonycetinski
 

- Između ostalog, čekao je povratak dokorke u Hrvatsku sa kojom se dogovarao oko transplatacije. U jednoj privatnog klinici se odlučio da to uradi, i tamo su mu u detalje opisali kako će izgledati proces. Ono što je on nama prepričao jeste da se to radi specijalnim instrumentom kojim se prođe oko folikula i bez oštećenja istog oslobodi se koža. Na taj način folikuli se mogu nesmetano izvaditi i implantovati u regiju gde je kosa proređena ili potpuno izgubljena. Način na koji se kosa implantuje je jednostavniji jer se folikul koji je već pripremljen ubaci u takozvani „usađivač“. To je instrument vrlo sličan olovci. U toku procedure transplantacije kose pacijentu se izvadi krv u epruvetu koja se zatim podvrgava proceduri. Pri određenom broju obrtaja i određenom vremenu u centrifugi, izoluje se krvna plazma obogaćena trombocitima. On se nada da će uspeti iz prve jer ipak i tu ima određeni procenat uspešnosti, ali svakako i da ne uspe iz prve neće odustati - kaže izvor za pomenuti portal.

- Sve sam obavio u jednom danu. Postupak presađivanja trajao je od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo, jer takav je bio moj slučaj, s obzirom da gubitak kose kod mene nije toliko izražen. Neko ko ima više za popunjavanje ide na nekoliko tretmana - rekao je Cetinski kratko za Jutarnji.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike