Džeja je slika masakriranog tela godinama proganjala! Sve o ubistvu pevačeve sestre: Tad se njegovo srce razbolelo

17.11.2021

11:15

0

Od velike porodične tragedije se nikad nije oporavio...

Džeja je slika masakriranog tela godinama proganjala! Sve o ubistvu pevačeve sestre: Tad se njegovo srce razbolelo
Džej Ramadanovski - Copyright Džej Ramadanovski ATAImages

Džej Ramadanovski preminuo je krajem 2020. pošto ga je izdalo srce, koje je punih 17 godina bilo puno tuge za ubijenom sestrom Šeherezadom. Ona je, podsećanja radi, nastradala u Crnoj Gori 2003, a pravi masakr naručio je - sin njihove najstarije sestre, što je dodatno potresna stavka čitave priče.

Pevač se nikad nije oporavio od gubitka.

Na ulici se svega nagledao, ali ovo...

- Ne zna se šta je bilo strašnije, bol zbog gubitka sestre, način na koji je umrla ili saznanje da je njihov najrođeniji to učinio. Od tog šoka Džej se nikada nije oporavio. Godinama ga je slika Šeherezadinog leša proganjala. Mučio je sebe pitanjima kako je njegov sestrić mogao to da uradi, da gleda, da ćuti... Džej koji se kao domsko dete na ulici svega nagledao, on koji je pesmom svima ulazio u dušu i činio je većom, boljom, nežijom, dušu svog najrođenijeg nije mogao da dotakne i shvati. Džej je identifikovao masakrirano i već raspadnuto telo sestre, poznao je po zlatnom lančiću na desnoj nozi, ali od tada njegovo srce se razbolelo i nešto u njemu se nepovratno slomilo - rekao je jednom prilikom Džejev rođak, posle njegove smrti.

Ramadanovski je mesecima pokušavao da je nađe, da bi na kraju on bio taj koji je morao da identifikuje.

Ta slika proganjala ga je godinama

- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula u Beograd. Mesecima smo njen muž Italijan i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo... Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili - izjavio je svojevremeno Džej za „Reviju 92".

Gostujući u „Balkanskom ulicom", takođe, naglasio je da je to bila njegova najveća tuga.

- Kad mi je poginula sestra. Ne mogu da pričam o tome - izgovorio je bio sa suzama u očima.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike