Cakana zatekla supruga sa drugom ženom u krevetu: Mogla sam i njega i nju da napadnem!

08.11.2021

12:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže da ovu skrivenu kameru neće zaboraviti nikad u životu

Cakana zatekla supruga sa drugom ženom u krevetu: Mogla sam i njega i nju da napadnem!
Dragica Radosavljević Cakana - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradnoj sceni, čiji brak traje dugi niz godina.

Iako kod njih nema mesta ljubomori, pevačica se prisetila jedne skrivene kamere koju joj je priredio suprug, a zbog koje joj nije bilo svejedno. Naime, Cakana je Nebojšu tada zatekla u krevetu sa drugom ženom i nije shvatila da je reč samo o skrivenoj kameri.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem - rekla je Cakana u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala:

- Moj osećaj tada, tog trenutka... Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala - rekla je pevačica, a njen suprug tvrdi da od nje ništa ne krije, jer bi ga u suprotonom uvek uhvatila u laži.

ATAImages/ A.A.
 

- Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna, a saznaće jer je takva priroda škorpije, moraću da objašnjavam nešto, a nema potrebe - rekao je Nebojša.

- Ono što ne znam, to me ne boli - dobacila je pevačica i nasmejala sve prisutne u studiju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike