Obraćam se svom nerođenom detetu: Bolna ispovest Grašove bivše o borbi za majčinstvo od kog ne odustaje

05.11.2021

12:09

0

Hrvatska pevačica ne krije koliku želju ima da se ostvari kao roditelj, te kako se nosi sa činjenicom da joj se to još uvek nije dogodilo

Obraćam se svom nerođenom detetu: Bolna ispovest Grašove bivše o borbi za majčinstvo od kog ne odustaje
Danijela Martinović - Copyright ATAImages/Z. Milutinović

Danijela Martinović, koja je više od dve decenije bila u emotivnoj vezi s kolegom Petrom Grašom, ne krije da ima veliku želju da se ostvari kao majka. Jednom prilikom, u razgovoru s hrvatskim medijima, pevačica je otkrila kako se nosi s činjenicom da joj se to još uvek nije dogodilo, kao i detalje njene borbe za potomstvo.

Podsećanja radi, pošto je nekadašnji pevački par raskinuo, Grašo je uplovio u romansu sa ćerkom Tončija Huljića, Hanom.

Danijela Martinović ATAImages/Z. Milutinović
 

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - pričala je Danijela za „Jutarnji", pre nekoliko godina.

Ona je i naglasila da od svoje želje ne odustaje, ali da ipak smatra da, ako se to ne dogodi, može pronaći svoju sreću i bez deteta.

- Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći da budem srećna iako se to nikad ne dogodi - zaključila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike