Nekad ga izbaci iz kuće, a ima dana kad ode i sam! Hit detalji iz privatnog života Biljane Jevtić i Ace Ilića

31.10.2021

09:35

0

Pevački par je i više od tri decenije u braku, a za to vreme su, između ostalog, naučili i kada treba malo da se razdvoje...

Nekad ga izbaci iz kuće, a ima dana kad ode i sam! Hit detalji iz privatnog života Biljane Jevtić i Ace Ilića
Biljana Jevtić i Aca Ilić ATAImages/M. M. - Copyright ATAImages/M. M.

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova sa estrade, međutim, kad „ne ide sve baš kao po loju", pevačica ume i da „izbaci" svog izabranika iz porodičnog doma.

- E, koliko puta sam ga izbacila iz kuće... Ne bukvalno izbacila, već je i sam izašao kada me tako iznervira. Jednostavno, ne slažemo se u nekim razmišljanjima i odlukama, pa mu na lep način često kažem: „Idi malo sa društvom", da on to ne oseti i da ga ne povredi, ali želim nekad da budem i malo sama - priznala je gostujući u jednoj emisiji Bilja.

U pogledu se vidi!

- Mi se jako dobro znamo. Mi smo 35 godina u braku, toliko dobro se poznajemo. Partneri bi pre svega trebalo da se dobro poznaju, da bi znali kako da reaguju u nekom trenutku. Ja njemu ne moram ništa da kažem, ni on meni, u pogledu on vidi da li je meni nešto okej ili nije, ako nije, onda se povlači - objasnila je u „Magazinu In" ona.

 

 

Podsetimo, kada su Bilja i Aca rešili da „stanu na ludi kamen" - spremala se svadba za pamćenje. Slavlje je i te kako bilo medijski propraćeno i sa zaljubljenim parom veselilo se oko 500 zvanica, pisala je štampa. Pevačici je kumovala Suzana Mančić, a Ceca, koja je bila tek na početku svoje blistave karijere, zapevala je bila za mladence „Cvetak zanovetak", ali i druge kolege su se bile latile mikrofona.

 

 

Biljana i Aleksandar su u braku dobili sina.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike