Jahta od šest miliona evra: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Brenine i Bobine jedrilice (FOTO)

19.10.2021

15:33

3

Pevačica i njen suprug su ove godine plovili ovim luksuznim brodom celim Mediteranom sa porodicom i prijateljima

Jahta od šest miliona evra: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Brenine i Bobine jedrilice (FOTO)
Printscreen Instagram/ATA Images

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju jahtu kojom su proputovali svet i napravili velike uspomene. Prema pisanjima domaćih medija, ova jedrilica košta oko šest miliona evra. 

Do sada javnost nije imala priliku da vidi kako izgleda unutrašnjost broda koja je zapravo oaza mira ovog poznatog para.

Ova luksuzna jahta dugačka je oko 30 mestara, a pevačica je nedavno i sama otkrila da ima šest spavaćih soba. Do sada je Brena pokazivala samo pogled koji se pružao sa broda, ali nikada njega samog.

Pevačicina prijateljica Mirjana Antonović, koja je provela nekoliko dana na jahti kako bi se odmorila, a nije odolela da ne pokaže koliko je uživala boraveći na ovom luksuznom brodu. 

- Nekoliko sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti da uživam - napisala je Mirjana, pokazavši sav luksuz.

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, sem poslastica i voća, vidi se i novčanik pun evrića.

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
 

 To je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi – ispričala je pevačica ranije za „Blic“.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti