Buran ljubavni život Slađane Milošević! Razvodila se tri puta i uvek zbog toga patila, a novinar je bio njena najveća ljubav

26.03.2024

15:26

0

Jednom prilikom je govorila kako se nosila sa brodolomima

Buran ljubavni život Slađane Milošević! Razvodila se tri puta i uvek zbog toga patila, a novinar je bio njena najveća ljubav
Slađana Milošević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Umetnica Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću. 

O njenoj umetnosti i načinu na koji ju je prezentovala se znalo mnogo, ali je isto tako bio zanimljiv i njen ljubavni život. 

Antonio Ahel/ATA Images
Slađana Milošević

Ljubavni brodolomi koje je doživljavala privlačili su veliku pažnju, a inače se razvodila čak tri puta. Svaki kraj ljubavi joj je, kako je i sama priznala, teško padao. 

- U trenutku kada smo se razvodili bilo mi je žao, bez obzira na to što je naša veza bila slobodna od tih klasičnih pravila braka, mi smo se ponašali spontano, kako su naša osećanja zahtevala. Imali smo kućicu i baštu, ja sam imala i stan. Ja imovinu poklanjam i dajem, sad sam krenula da dajem – ispričala je Slađana svojevremeno u jednoj emisiji. 

Antonio Ahel/ATA Images
Slađana Milošević

Pevačica nikada nije imala dece, što nije ni želela, a pre nekoliko godina je doživela nasilje od tadašnjeg dečka

Oni su čak završili i na sudu, ali se o samom procesu i tome kako je zapravo završen, ne zna ništa. 

Ipak, njena najveća ljubav bio je novinar američkog porekla Džejms Hagadon. 

Oni su bili predmet ogromnog interesovanja, jer sama činjenica da su živeli u istoj zgradi u odvojenim stanovima je na našim prostorima bila dovoljno čudna. Oni su se dogovarali za svoje sastanke telefonom, a kada bi neko od njih imao obaveze, svako bi krenuo svojim putem. 

- Mi smo se sastajali i rastajali, svako je išao svojim putem. Moj suprug Džejms Hagadon istih je pogleda kao ja - rekla je Slađana za magazin "Gloria". 

Na pitanje da li se njen brak završio objašnjava:

- Ne znam da li se završilo. Najozbiljnije to kažem: tri puta smo pokušavali da se razvedemo, ali u tome nismo uspeli. Iako ne znamo da li smo razvedeni, to ni njemu ni meni nije nimalo važno - dodala je tada. 

Antonio Ahel/ATA Images
Slađana Milošević

Ipak, ovaj vid braka nije preporučila, te je tada rekla da svako mora pronaći svoju čarobnu formulu. 

- Džejms nikada nije bio u Srbiji ali ga je moja mama naučila malo našeg jezika. Imamo predivnu baštu, prepunu simbola. U trenutku kada sam završavala knjigu "Muška žena" on je za mene "napravio" Rajsko drvo. Doneo je providne diskove kroz koje se prelamala svetlost, kroz grane provukao zmiju i okačio jabuke na drvo. Zanimljive stvari imamo u našoj velikoj božanskoj bašti. Obožavam bašte, ali ovde je nemam, zbog čega sam očajna - završila je tada razgovor o njemu. 

Vreme i mesto sahrane Slađane Milošević biće naknadno objavljeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike