Pre Mrke je jedan bubnjar bio velika ljubav Ane Bekute! Sa njim je provela čitavu deceniju: On ju je i proslavio! (FOTO)

11.02.2021

15:18

0

Pošto je raspisao konkurs za pevačicu - javila se i ona, tada Nada Polić, pa uz njega počela ozbiljno da se bavi muzikom

Pre Mrke je jedan bubnjar bio velika ljubav Ane Bekute! Sa njim je provela čitavu deceniju: On ju je i proslavio! (FOTO)
Copyright Ana Bekuta ATAImages/Anonio Ahel

Bubnjar Predrag Vidović Preja mnogo pre Mrke bio je velika ljubav pevačice Ane Bekute. Naime, kada se početkom osamdesetih vratio u Šabac, nakon angažmana po Nemačkoj i Americi i, shvativši koliko se bolje može zaraditi na narodnjacima, Preja je u potpunosti promenio muzički pravac pa zajedno sa svojim bendom raspisao konkurs, pošto im je bila potrebna pevačica, prenosi „Kurir”. Godina 1981. zato je baš za Nadu Polić, a kasnije čuvenu Anu Bekutu bila talična. Oglasivši se na njihov poziv, uz Vidovića počla j ozbiljno da se bavi muzikom, ali su ih vezivale i jake emicije.

Ana i Predrag zajedno su proveli čitavu deceniju.

Prema daljim navodima domaćih medija, međutim, na jednoj od svojih turneja početkom decedesetih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem, pa 1992. godine zauvek napustila i Preju i Šabac, pa se preselila u Beograd. Sa Slobodanom je, pak, živela i radila zajedno sve do 2000.

Danas, Ana Bekuta uživa u vezi sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike