Svi ga pamte po hitu „Kreni", ali i sumnjama da je Čolin sin: Ovako danas izgleda Leo, kog je duet sa Severinom vinuo u zvezde!

12.02.2021

22:19

0

Amir Kazić i godinama kasnije nije se odrekao malo duže i crne kose, a svojevremeno je toliko podsećao na starijeg kolegu, da su mnogi bili uvereni da je on

Svi ga pamte po hitu „Kreni", ali i sumnjama da je Čolin sin: Ovako danas izgleda Leo, kog je duet sa Severinom vinuo u zvezde!
Copyright Amir Kazić Leo „Zvjezdano popodne sa Cecilijom" screenshot

Bosanski pevač Amir Kazić, poznatiji kao Leo, oduvek je važio za odličnog muzičara. Svojevremeno, međutim, duet sa Severinom bio j ta koji gaje vinuo da samih zvezda. U spotu za čuvenu „Kreni” glumio je pevačicinog udvarača, dok ona radi u zlatari, a i tako je privukao ogromnu pažnju javnosti.

Danas, ostao je prepoznatljiv po nešto dužoj, tamnoj kosi. Kroz karijeru, inače, često bi ga upoređivali sa Čolom i sumnjali da je on njegov sin. Jednom prilikom i sam se našalio na tu temu, pa rekao da će mu „tražiti alimentaciju”. Zatim, pvač je istakao da između njega i kolege ima svega 14 godina, pa da nije baš moguće da mu je on tata.

– Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li zaista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata. Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali. On se ograđuje, a ja ne znam zašto – svojevremeno je izjavio za „24 sata.hr”.

Posle nekoliko velikih hitova, inače, Leo se povukao iz javnosti. Po povratku, objasnio je da je došlo do zamora, pa ispričao kako je godine pauze „posvetio sebi, pio dobra vina, jeo pršutu i postao pravi hedonista. Sada, navodi se, redovno snima pesme i dosta vremena provodi u studiju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike