Niske prozivke u "Zvezdama Granda"! Ko je muško, a ko pe*er? Saša Popović se obrušio na Mariju Šerifović!

15.03.2021

13:44 >> 22:35

0

Poslednja emisija bila je žustra, ali ni pevačica nije ostala dužna direktoru Granda

Niske prozivke u "Zvezdama Granda"! Ko je muško, a ko pe*er? Saša Popović se obrušio na Mariju Šerifović!
Copyright ATAImages

Žiri “Zvezda Granda” na čelu sa Sašom Popovićem sve češće iznenađuje javnost svake subote, a ovog puta dominirao je oštrim jezikom upravo direktor “Granda”.

U poslednjoj emitovanoj emisiji on je šokirao izjavom da je Marija Šerifović muško, a njoj se to nimalo nije dopalo. Sve je inicirao lep gest kandidata Novice Bulatovića koji je doveo podršku u studio, svoju drugaricu i njenog mlađeg brata Filipa, koji je doneo ruže za voditeljku i ženske članove žirija.

– Samo da kažem, danas je 13. mart, znači pre nekoliko dana je bio 8. mart, Dan žena. Ali, dobro, nema veze, nikad nije kasno, što bi čika Žika (Jakšić, prim. aut.) rekao – počeo je da objašnjava Saša, a zatim dodao komentar posle koga su su svi zanemeli.

– Marija je muško, njoj ne treba – dobacio je Popović dok je dečak delio ruže. Njoj se to, naravno, nije dopalo, pa je žestoko opsovala na sav glas.

Youtube printscreen/ Zvezde Granda

– Ne se*i Popoviću – odbrusila mu je ona. Mariji je bilo drago što je dobila poklon, pa se i zahvalila Filipu.

– Hvala puno, ti si jedan ozbiljan džentlmen. A ti si Popoviću đubre i nevaspitan čovek – nije štedela reči, ali nije uspela ni da se suzdrži, pa se nasmejala. Direktor “Granda” pokušao je da se našali i na svoj račun, ali je po svemu sudeći pevačica dobila dodatnu inspiraciju da ga ponovo počasti.

– Eee, a ja? Pa, ako je Marija muško, ja sam žensko. Ja ništa – rekao je Saša navodno razočarano što nije i on dobio cvet, ali je ona odgovorila umesto dečaka.

– Ti si pe*er – rekla je Šerifovićeva.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike