Ljubavni trougao Kifer, Džulija i Džejson, tri decenije kasnije: Glumica je u 23. praktično i bila „Odbegla mlada"! (FOTO)

03.05.2021

08:15 >> 03:37

0

Saderland je već i oprostio kolegi iz Izgubljenih dečaka, ali 1991. nije mu bilo pravo. Danas, međutim, divi se hrabrosti svoje nekadašnje ljubavi

Ljubavni trougao Kifer, Džulija i Džejson, tri decenije kasnije: Glumica je u 23. praktično i bila „Odbegla mlada"! (FOTO)
Džulija Roberts Profimedia

Kifer Saderland i Džejson Patrik svojevremeno su sa Džulijom Roberts činili ljubavni trougao o kom se pričalo do besvesti 1991, spomenulo se nedavno ponovo u okviru podkasta „Inside of you”. Tri decenije kasnije, naime, dugogodišnje kolege su rešile da otkriju pravu istinu o ljubavi sa tada gotovo pravom „Odbeglom mladom”, koja je u junu 1991. trebalo da izgovori sudbonosno „da” Kiferu pred oko 150 zvanica, pisali su strani mediji.

Džulija Roberts i Kifer Saderlend Profimedia

Međutim, umesto na venčanju, mladoženja je bio viđen kako se seli iz zajedničkog doma, dok je ona bila na ručku sa Džejsonom, s kojim je zatim otputovala u Irsku. Ispostavilo se da je venčanje bilo otkazano još izvesno vreme unazad.

Drugu vezu, pak, Robertsova je prekinula godinu dana kasnije.

Džulija Roberts i Džejson Patrik Profimedia

Ljubavni trougao, tvrde glavni akteri, većim delom „stvorili” su pojedini tamošnji mediji koji su tek vremenom postali upućeni u to kada se jedna veza završila, a počela druga.

– Bili smo mladi i zaljubljeni. Odlučili smo da se venčamo, ali desilo se šta se desilo… Ona je tada bila skoro pa najpoznatija žena na svetu. Venčanje koje je trebalo da bude intimno, postalo je udarna vest neverovatnom brzinom. A ona je usred svega toga još i pronašla hrabrosti da ponovo voli, bez ikakvih problema. Nije da je to nešto što je ona želela, to se jednostavno desilo. I stvarno, treba imati snage za tako nešto – divio se Kifer jednom prilikom, govoreći o svemu za „People”.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi