Upoznala ga je na Madoninom venčanju '85, a zbližila ih je - disleksija? Veliki hit iz ljubavnog života pevačice Šer!

20.05.2021

13:20 >> 16:10

0

Par je gotovo odmah započeo romansu. Razlika u godinama nije im predstavljala nikakav problem

Upoznala ga je na Madoninom venčanju '85, a zbližila ih je - disleksija? Veliki hit iz ljubavnog života pevačice Šer!
Copyright Šer Profimedia

Čuvena Šer, svojevremeno govoreći javno o svom ljubavnom životu, otkrila je da joj je niko drugi, nego Tom Kruz, ostao u izuzetno lepom sećanju. Dok su bili zajedno, razlika u godinama nije im predstavljala nikakav problem. Čak 16 godina starija pevačica i glumica uživala je u vezi sa kolegom, a ono što je posebno iznenadilo je njeno dodatno priznanje, da ih je zbližila – disleksija.

Njih dvoje, inače, upoznali su se na svadbi Madone i Šona Pena 1985. godine. Tom je tada imao 22, a veliku popularnost bio mu je doneo film „Risky Business”. Varnice su sevnule, pak, u poseti Beloj kući. 

– Gomila ljudi sa disleksijom bila je pozvana u Belu kuću. Tom i ja smo oboje disleksični. Nismo baš odmah započeli vezu, ali smo se tu definitivno konektovali – ispričala je za strane medije pa dodala kako ga je smarala velikim ljubavnikom, sa kojim nikada nije pričala o njegovim verovanjima, jer ih „nije razumela”.

Tom Kruz Profimedia

Par je i posle raskida ostao u kontaktu, a Kuz je i zadržao posebno mesto na „Top 5″ listi današnje slavljenice – naime, velika zvezda Šer rođena je 20. maja 1946, te danas puni 75 godina. 

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike