Bebi Dol o Bekvalčevoj, „Evroviziji" i sastavu „Hurricane": Crni kostimi su me zbunili!

30.05.2021

21:25 >> 22:54

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica se osvrnula na takmičenje iz 91, kada je predstavljala zemlju hitom Brazil. Danas, smatra da je sve to više televizijski, nego muzički šou

Bebi Dol o Bekvalčevoj, „Evroviziji" i sastavu „Hurricane": Crni kostimi su me zbunili!
Bebi Dol ,,Sceniranje" screenshot

Bebi Dol veoma su se dopale devojke iz grupe „Hurricane“, koje su ove godine predstavljale Srbiju na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“.

Pročitajte još:

Kao nekadašnji učesnik velikog šoua („Brazil”, 1991) posebno joj je zapalo za oko to što ih je na sceni bilo tri, dok je, u njenom slučaju, bila „malo veća gužva”, pa smatra da su Sanja, Ksenija i Ivana mnogo bolje prošle.

– Blago njima, njih je tri na pozornici. Nas je bilo šestoro. Meni one izgledaju odlično, ja mislim da je to takmičenje postalo više televizijski nego muzički šou – prokomentarisala je u „Sceniranju”, pa nastavila: Devojke su se odlično snašle, dobar je tekst, ovako lepe i zgodne, naći će svoje mesto… Zbunilo me je, zašto su kostimi crni – dodala je Bebi.

– Tada (kada se ona takmičila) je bilo veliko, bio je orkestar, bilo je u Italiji, oni imaju fantastično tržište. Ja sam pričala odakle sam – prisećala se pevačica.

Bebi Dol ,,Sceniranje” screenshot

Sa domaće scene, inače, velike simpatije gaji i prema pevačici Nataši Bekvalac koja, s druge strane, nikada nije krila koliko je ranije bila opčinjena starijom koleginicom.

– Ona je jako simpatična, jako ambiciozna, žao mi je što na primer, ušla je u neku serijsku proizvodnju. Nema pesmu koja bi bila dovoljno nalik njoj, da to bude dovoljno. Da vi čujete prva dva tona i da znate da je to ona. Pričam o pesmama koje prestanu da budu hitovi. Hitovi su nešto drugo. Ona je velika zvezda, mislim da treba da dublje zakopa po sebi i svojoj okolini, mislim da bi se i ona složila. Nema nikakve malicioznosti i kritičnosti. Jedna njena pesma „Laži me, laži me” liči na „Brazil” – govorila je Bebi, posle čega se Nata, inače, uključila u program.

– Bebi je moj muzički idol, obeležila je deo mog života, za mene nije bilo druge osim nje. Ona je muzičar, umetnik, uvek je išla ispred svog vremena, mnogo je volim i poštujem – nije štedela na rečima hvale ona.

– Imala sam prilike da se upoznamo, na njenom koncertu, bila sam ja njoj iznenađenje i ona meni – dodala je tada Bebi.

Bebi Dol ,,Sceniranje” screenshot

Iznenađenjima tu, međutim, nije bio kraj – kao nekadašnji učesnik i rijaliti formata, Bebi Dol je tokom gostovanja u pomenutoj emisiji otkrila i kako ju je policija zaustavila kod Skupštine posle jednog šoua – jer je u torbi nosila malu sekiru po gradu.

– Posle toga sam dva meseca išla sa sekiricom u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu… On me razume. To sam uradila jer sam bila ponosna. Ja sam izvojevala sekiru, ja sam izvojevala svoju veliku pobedu… A čovek je mislio da ću ja ko zna šta učiti sa sobom – nasmejala se pevačica.

Bebi Dol ,,Sceniranje” screenshot

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti