Ćerka Jasne Milenković Jami bila je mamina kopija, a sada je drastično promenila izgled (FOTO)

05.06.2021

21:39 >> 21:32

0

Naslednica poznate pevačice je odlučila da plavu kosu ofarba u crno, a fanovi komentarišu da se njih dve više ne liče kao ranije

Ćerka Jasne Milenković Jami bila je mamina kopija, a sada je drastično promenila izgled (FOTO)
Copyright Jasna Milenković Jami ATAimages/Antonio Ahel

Ćerka popularne pevačice Jasne Milenković Jami, Lea bila je slika i prilika svoje majke, a onda je rešila da promeni svoj izgled. Naime, folkerkina naslednica sada se ofarbala u crno, a fanovi komentarišu da se više ne liče kao ranije.

Jami je pre nekoliko nedelja objavila selfi sa naslednicom koja je tada bila plavuša, a nedugo zatim usledila je i nova fotografija na kojoj Lea vatrena crnka.

Printscreen Instagram/jamiofficial

Pevačica je ranije već rekla da je njena mezimica veoma uspešna na fakultetu Međunarodne diplomatije i bezbednosti i da bar, za sada nema nameru da se bavi javnim poslom.

– Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa – izjavila je Jami svojevremeno za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike