Najviše je volela Slobu! Luna pred suprugom priznala: Nemam problem da kažem

29.06.2021

21:45 >> 22:03

0

Đoganijeva je tražila odobrenje od Miljkovića, a onda otkrila da je pre svog životnog saputnika, njena velika ljubav bio i Radanović

Najviše je volela Slobu! Luna pred suprugom priznala: Nemam problem da kažem
Copyright Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković, novopečeni roditelji večeras su prvi put u javnosti progovorili o svom bračnom životu, odgajanju ćerke Mie, ali i o detaljima o ljubavnom životu koji su vodili pre nego što su upoznali jedno drugo.

Po svemu sudeći, mama i tata su se odlično snašli u novim ulogama.Pevačica ističe da njihova naslednica ima iste crte lica kao i njen tata i da se ni u jednom trenutku ne odvaja od nje, do Miljković govori da mu ništa teško ne pada, ni da menja pelene, ni da uspavljuje devojčicu.

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen Youtube/Amig show

– Nisam sigurna koliko sam se na kraju ugojila, ali poslednji put sam možda imala 88 kilograma. Vodila sam računa da sve što treba unosim, beba je rođena zdrava, čista desetka, već podiže glavu, a ima samo dve nedelje. Koliko god i da sam umorna, to su neke slatke muke, ova uloga nova ne može da se opiše. Mnogo je čudno, ali predivan je osećaj, ono što mi je najdraže jeste što je Mia ista njen tata. Ima dosta kose, to je isto na tatu, ja sam bila ćelava beba. Nedostaje mi užasno a nismo zajedno možda pola sata. Sada razumem i svoju majku i tek sad mogu da kažem neke stvari kada sam doživela sve ovo. Ovo je nešto neopisivo – rekla je Luna, a onda je svoje iskustvo otkrio i ponosni tata, koji priznaje da je u velikom šoku zbog svega:

Luna Đogani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ja sam prvo jedno četiri, pet dana bio u ozbiljnom šoku što se svega tiče. Totalno sam bio odsutan, pa se vraćam u polunormalu. Osećaj je stvarno neopisiv, za 38 godina se nisam osetio nikad lepše. Sve mogu sa njom, slobodan sam, apsolutno radim sve sa bebom. Imam možda problem oko uspavljivanja, muškarac sam, grub sam, ne mogu nešto nežno i kad je spustim da spava, cimnem ruku i ona se rasplače. Imamo kamere u kući, gledamo bebu šta radi. Sad je trenuno nema u krevecu, pa sam malo zabrinut. Šalim se, kupa se. Bukvalno sve gledamo i čujemo – rekao je Marko.

Usledio je i jedan deo emisije pod nazivom „Kontrašot”, kada su Luna i Marko morali da odgovore na pitanje Ognjena Amidžića, a u suprotnom piju napitak veoma neprijatnog ukusa.

Za jedno od pitanja koje je Luna dobila, ona je morala da traži dozvolu od Miljkovića.

– Ja bih volela da odgovorim, ali da se konsultujem sa svojim mužem – rekla je Luna, pa pokazala pitanje svom surpugu.

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen Youtube/Amig show

– Možeš, slobodno reci – odgovorio joj je Marko.

Luna, navedi ime muškarca kojeg si najviše volela osim Marka – pročitala je Đoganijeva pitanje, a onda odgovorila:

Antonio Ahel/ATAImages

– Pa Sloba. Marko je moja najveća ljubav, moj muž kojeg ću voleti do kraja života, ali nemam problem da kažem koga sam volela pre njega. S obzirom kakva je situacija bila, glupo bi bilo da navedem nekog drugog – kaže ona u emisiji „Amidži šou”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike