Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan: Sanja Marinković nikad iskrenije o smrti oca

25.07.2021

21:32 >> 21:33

0

Voditeljka je bila spremna na sve i, kako objašnjava, nema kojoj klinici nisu pisali, ali nije bilo leka. Njen tata je preminuo krajem prošle godine, posle kr

Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan: Sanja Marinković nikad iskrenije o smrti oca
Copyright Sanja Marinković Printscreen ,,Generalka"

Voditeljka Sanja Marinković još jednom se i teška srca osvrnula na veliki gubitak, koji ju je zadesio krajem prošle godine. Otac, koji je uvek bio tu za nju i brata i pružao im veliku podršku u svemu, preminuo je krajem prošle godine posle kraće, ali teške bolesti. Kako je istakla kao gošća „Premijere – Vikend specijala”, nema kojoj klinici nisu bili pisali, ali leka nažalost nije bilo. Ova rana je i dalje boli, a kako kaže, nikad neće zarasti i to mesto u njenom srcu niko neće moći da popuni.

Pročitajte još:

– Postoje rane koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata, ali ne želim time da obeležim ovaj intervju… To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to se desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca. Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan… – ispričala je Sanja.

Sanja Marinković ,,Premijera – Vikend specijal” printscreen

– Moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tata bio tu. Ne postoji klinika kojoj nismo posali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo – zaključila je Marinkovićeva.

Sanja Marinković ,,Premijera – Vikend specijal” printscreen

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike