Dosad neviđena fotografija vereničkog prstena Jelisavete Orašanin: Pričalo se da je vredan čak 45.000 evra! (FOTO)

18.03.2024

23:20

0

I pre nego što je izgovorila sudbonosno „da", šuškalo se o komadu nakita koji je košarkaša, može se reći, koštao pravo bogatstvo

Dosad neviđena fotografija vereničkog prstena Jelisavete Orašanin: Pričalo se da je vredan čak 45.000 evra! (FOTO)
Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/A. H.

Još od veridbe Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića javnost je spekulisala o prstenu i jedva čekala da vidi koji je „kamen” košarkaš izabrao, pa upitao glumicu da se uda za njega. Međutim, ona nikada nije pokazala taj komad nakita i tako je on ostao „večita intriga”.

Šuškalo se da je Teo za njega dao između 10.000 i 45.000 evra, da je u pitanju dijamant od dva i po karata, prenosio je „Hello” jednom prilikom, ali niko ništa nije mogao da tvrdi, jer par i inače sve što čini njihovu privatnost čuva podalje od znatiželjnih pogleda.

Vremenom, međutim, glumica je dozvolila sebi da se malo opusti.

Mnogo češće nego isprva, Jelisaveta bi obradovala brojne prijatelje i fanove na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom sa suprugom, s kojim je osnovala i porodicu. Onda, zapažen je i prsten o kom se toliko pričalo.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš trenutno su u fokusu zbog priča da su odlučili da se razvedu posle sedam godina braka. Dok oni akonto čitave te teme i dalje ćute, javnost spekuliše da je rastanak pokrenuo sportista zbog šuškanja da mu je žena neverna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike