Milena Kačavenda doživela tragediju: Kumi Ane Ćurčić poginuo verenik!

29.05.2023

11:27

0

Oni su trebali da se venčaju na Đurđevdan, ali su svadbu pomerili

Milena Kačavenda doživela tragediju: Kumi Ane Ćurčić poginuo verenik!
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Milena Kačavenda, koja je široj javnosti postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, doživela je veliku tragediju. Njoj je, naime, poginuo verenik.

Milena je skrivala tužne vesti u njenom životu, a kao što je bilo poznato, ona je trebalo da se uda na Đurđevdan. Međutim, kako su tada bili Dani žalosti u Srbiji, venčanje je odloženo, a ona je tada izjavila da ne zna kada će stati pred matičara jer je dosta svadbi pomereno, pa joj nijedan datum ne odgovara. 

ATAImages/Antonio Ahel
Milena Kačavenda

No, samo pet dana posle Đurđevdana, njen verenik je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

- Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina - rekla je Kačavenda za Informer i otkrila zašto je sve vreme ćutala o tome:

- U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u "Zadrugu 6" je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto, kada bude čula šta se desilo biće jako tužna - rekla je Milena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Kačavenda

Milena Kačavenda je, inače, skrivala verenika od javnosti, a upoznali su se preko društvenih mreža.

Ona je početkom aprila otišla u Francusku, gde se upoznala sa budućim suprugom. 

- Oni su se upoznali preko "Zadruge", javio joj se i otpočeli su virtuelnu romansu, a trebalo bi da stanu i na "ludi kamen" ako sve bude bilo kako treba, kako je najavljivala u proteklom periodu - tvrdio je tada izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike