Ovo je supruga Žike Todorovića: Zajedno su preko 20 godina, a porodična tragedija im je promenila život! (FOTO)

03.04.2023

00:31

1

Ana se ne eksponira u javnosti sa poznatim suprugom

Ovo je supruga Žike Todorovića: Zajedno su preko 20 godina, a porodična tragedija im je promenila život! (FOTO)
Srđan Žika Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Srđan Žika Todorović proslavio se raznim filmskim i serijskim ostvarenjima, a od samog početka svoje karijere važi za velikog zavodnika. Poznato je da je Žika veliki zaljubljenik u rokenrol, a uprkos takvom načinu života, glumac je ipak našao ljubav svog života i skrasio se pored supruge Ane.

Žika i Ana žive u centru Beograda, a publika nema čestu priliku da ih zajedno vidi u javnosti. Ona se ne eksponira u medijima, ali Žika ponekad iskoristi priliku da se svojom lepšom polovinom pohvali na svom Instagramu.

Svojevremeno su ispozirali na obali pokraj mora, na zalivu nadomak Kotora. Društvo im je pravila prijateljica, a prizor je izazvao divne reakcije javnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Srđan Žika Todorović

Njegov otac, pokojni glumac Bora Todorović, svojevremeno je sazidao kuću na Crnogorskom primorju, koja im je odličan izbor kada požele da se sklone iz Beograda i odmore od poslovnih obaveza na južnoj obali Jadrana.

Todorović se jednom prilikom sa suprugom Anom pojavio i na jednom javnom događaju pre četiri godine, što su ovekovečili uspomenom na Instagramu, a kako Ana izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, Žika i Ana su u braku dobili sina Dejana, a taman kad su se sve kockice poklopile, porodicu je zadesila stravična tragedija koja im je promenila živote. Njihov sin iznenada je preminuo u snu u decembru 2017. godine, o čemu je glumac tek nedavno otvorio dušu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike