Maja Marinković smatra da je Janjuš i dalje voli: To je bila najveća ljubav! Šokirala priznanjem šta bi radila sa Slavnićem

28.03.2023

22:58

0

Zadrugarka bez dlake na jeziku odgovarala na provokativna pitanja

Maja Marinković smatra da je Janjuš i dalje voli: To je bila najveća ljubav! Šokirala priznanjem šta bi radila sa Slavnićem
Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su burnu vezu, kada je on prevario svoju suprugu u Zadruzi sa njom.

Brojne svađe, koje su eskalirale i fizičkim nasiljem, završene su kada su odlučili da jednom za svagda stave tačku na svoj odnos, ali zadrugarka smatra da Janjuš nju i dalje voli.

- Mislim da me možda voli i dan-danas. To jeste bila najveća ljubav, neke stvari su se odigrale kako su se odigrale. Ne postoji šansa da bih mogla da oprostim neke stvari koje su urađene, pa tako i on, s moje strane. Ali, kada bih birala osobu s kojom bih se družila i provodila vreme, to bi bio Janjuš - priznala je Maja Marinković.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

Kako je u Zadruzi ove sezone Zvezdan Slavnić taj koji je prevario svoju izabranicu sa ljubavnicom iz rijalitija, Maja je priznala da li joj se on dopada.

- Zvekija gotivim jako, baš ga gotivim. Fizički, kao nekog ko važi za mangupa i nekog ko ima stav muškarca, da. Ali, trenutno ga ne gledam na taj ljubavni način, više volim da se šalim sa njim, da se družim - rekla je Maja u "Amidži šou", pa dodala:

ATAImages/ M.M.
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Imali smo blago flertovanje dok je bio u prekidu s Anđelom, a sada je jako ljubomorna, jako joj smeta. Dokle god budu zajedno, ja neću ništa raditi, ali kada raskinu, naravno da ću nastaviti druženje.

Šta je još rekla, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike