Malo ko je znao: Snežanu Đurišić mešali su s Vesnom Zmijanac!

25.09.2020

05:39 >> 08:49

0

Snežana Đurišić svojevremeno se osvrnula na to što su je mešali sa još dve, tada - plavuše u usponu. U pitanju su bile njene koleginice Vesna Zmijanac i

Malo ko je znao: Snežanu Đurišić mešali su s Vesnom Zmijanac!
Copyright Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica je čak došla na ideju da nešto kod sebe promeni i tako ostavi lični pečat.

– Stalno su nas mešali, jer smo sve tri plavuše, tako da sam u jednom trenutku shvatila da moram nešto da učinim sa svojim izgledom. Odlučila sam da to bude duga kosa, ali mi se čini da, što se nekog modnog stila tiče, još nisam našla sebe. S jedne strane, kilogrami, zaostali od porođaja, ne dozvoljavaju mi da nosim ono što bih volela, pantalone, recimo, a s druge, opet, repertoar koji pevam, naročito u poslednje vreme, sve manje mi dopušta nošenje dugih, elegantnih haljina. Uskladiti sopstveni ukus sa ukusom publike nije uvek jednostavno, jer publika, nažalost, prvo gleda kako smo se obukle, pa tek onda obraća pažnju na pesmu koju pevamo – rekla je Snežana „Saboru“ pre 36 godina.

Vesna Zmijanac ATAImages/Antonio Ahel

I scenska šminka pravila joj je problem – dodavala bi joj pet na njenih tada 25 godina, pa su kolale razne glasine iza njenih leđa.

– Na ulici sam uvek bez šminke i događalo mi se da čujem kako mi iza leđa govore: „Vidi na šta liči, kao da je pošla na pijacu!” Međutim, meni je tako lepo, osećam se komotno i opušteno i ne pada mi na pamet da robujem navici koju imam na sceni – da sam „pod punom ratnom opremom”. Imam utisak da bih se bez šminke, na sceni, osećala isto toliko strašno kao da sam izašla naga.

Inače, pevačica je u tom periodu svakako živela skromno, sa suprugom Slobodanom i njihovo dvoje dece. Iako su kupili porodičnu kuću, ona nije bila veća od 50 kvadrata, ali Đurišićeva se nije žalila.

– Teško umem da prećutim i otrpim. Mislim da bih u ovom poslu verovatno više uspela da sam umela da zauzdam jezik. To što je neko na položaju ili mi je potreban za posao, nije me nikad sprečavalo da kažem šta mislim, pa kako ispadne. Ipak, do sada nije bilo loše – opisala je svoj karakter pevačica, koja je prvi album snimila sa samo 10 godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sabor

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike