Operisana Dea Đurđević! Mladen Mijatović otkrio kako se voditeljka oseća

08.02.2023

15:43

1

Voditeljka je do sada imala preko 20 operacija

Operisana Dea Đurđević! Mladen Mijatović otkrio kako se voditeljka oseća
Dea Đurđević - Copyright Beoinfo

Voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink, Dea Đurđević, 2019. godine doživela je stravičnu saobraćajku na Dedinju, kada joj je autobus otkinuo ruku. Voditeljka je tada imala ozbiljnu operaciju, nakon koje je usledio i mučan period oporavka.  

Dea je ranije najavila da je čeka još jedna operacija, do čega je juče i došlo. Povodom ovoga oglasio se i njen emotivni partner Mladen Mijatović, koji je otkrio kako se voditeljka oseća. 

Beoinfo
Dea Đurđević

 

- Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti - rekao je kratko Mladen za "Blic" kada je operacija prošla.

Neposredno pred operaciju, Dea je istakla da su joj u ovim trenucima neizvesnosti i agonije velika podrška porodica i prijatelji.

- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - poručila je Dea, koja je imala više od 20 operacija u proteklom periodu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike