Dragana Mirković zavija sarmu: Pevačica pokazala da je odlična domaćica

04.02.2023

13:59

1

Pevačica nije zaboravila sve što je naučila kod kuće

Dragana Mirković zavija sarmu: Pevačica pokazala da je odlična domaćica
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ G.G.

Pevačica Dragana Mirković odrasla je u naselju Kasidol, u blizini Požarevca, a dok je živela sa roditeljima, naučila je sve kućne poslove. Karijera i ljubav su je odveli na drugu stranu, obišla je svet, ali pevačica ističe da nije zaboravila sve ono što je naučila kao devojka i da je odlična domaćica

Dragana je gostovala u emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem", kada je voditelj pred nju postavio izazov da zavija sarme, a ona se nijednog trenutka nije libila da pokaže svoje kulinarsko umeće

Printscreen Youtube/TopMedia film and video
Dragana Mirković savija sarmu

- Odmah da ti kažem da ti nije neki list kupusa, ogroman je. Postoje dve vrste sarmi, ona beogradska to je ogromna, a u mom kraju se prave male sarme, kao od vinove loze. Auu, ala se steglo ovo meso, mogao si da ga podgreješ. Ovo je samo klasično zavijanje sarme, ovo je požarevačka sarma, tako se to radi u mom kraju - rekla je Dragana Mirković. 

Podsetimo, Dragana je ranije pričala da je imala bajkovito detinjstvo - škola joj je bila prioritet, ali nikada se nije libila poljoprivrednih poslova. 

- Bilo je drugačije vreme, bile su igračke umesto kompjutera i telefona. Vozili smo bicikle, roditelji su nas puštali po čitav dan da se igramo napolju. To neko spajanje sa prirodom od rođenja je bilo nešto savršeno, jako sam tužna što novije generacije to nemaju. Nisam morala mnogo da radim, jer je škola bila prioritet, ali sam morala sve da naučim, i i danas znam da radim i u kući, i oko kuće i na njivi. I ponosna sam na sve to iako mi verovatno nikada neće biti potrebno - kazala je pevačica ranije za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike