Kum Džeja Ramadanovskog uoči dvogodišnjeg pomena otkriva tajne porodice: Dotakao se i podele imovine pevača

05.12.2022

19:50

0

Zoran Jagodić Rule je za 24sedam popričao i o karijeri folkerove mlađe ćerke i tome koliki je posao u stvari sad pred njom

Kum Džeja Ramadanovskog uoči dvogodišnjeg pomena otkriva tajne porodice: Dotakao se i podele imovine pevača
Zoran Jagodić Rule, Džej Ramadanovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine u svom stanu na Dorćolu, od posledica srčanog udara. Njegov odlazak mnoge je rastužio, ponajviše one najbliže među kojima je i njegov kum Zoran Jagodić Rule. Uoči dvogodišnjeg pomena, izvođač je za 24sedam otvorio dušu pa ispričao da tuga za Džejom i dan-danas vlada, kako je protekla podela imovine, kao i u kakvim je odnosima s članovima poznate porodice.

Rešeni da ne dozvole da sećanje na njega izbledi, maksimalno su koncentrisani na rad na filmu o legendarnom Ramadanovskom, a Rule je za naš portal ispričao i šta sve čeka pevačevu mlađu ćerku Mariju, koja je po očevoj smrti odlučila da se lati mikrofona i krene njegovim stopama.

- Malo pre je Marija bila u studiju. U kontaktu sam s njom, s Andrijanom... Sad treba da se radi film, na to smo usmereni. U procesu smo. Biće iz dva dela, od rođenja do 1992. godine, do Sajma, pa posle otad do kraja. Mogu da kažem da je 80 odsto posla skockano, glumci se biraju. Treba naći nekoga za Džeja kao dečkića, pa u drugom delu starijeg. On je bio specifičan, nije ga lako naći, ali bićete blagovremeno obavešteni o svemu - počeo je Rule, koji se zatim dotakao Marijine karijere.

 

 

„Veliki je to posao!"

- Što se toga tiče, jedan deo treba da se uradi u studiju, a drugi na terenu. Prvenstveno treba raditi u studiju, a za to je zadužen Rale (Goran Ratković). On je to prihvatio i pomaže joj od sveg srca. Uradio je dve, tri pesme, a kad ona zaživi, onda možeš da izađeš na teren. On ima iskustva u tome, poznati je hitmejker i mislim da će joj, što mi muzički kažemo, naći meru. Ne treba to da liči na Džeja. Rale Mariji treba da nađe neki pravac, da bude svoja. Veliki je to posao. Ko misli da je to lako, uopšte nije. Kao kad se Džej pojavio '87, on je bio jedinstven, na skroz drugi način je bio predstavljen publici i to nešto samo njegovo, dovelo ga je do najveće zvezde na Balkanu - prisećao se on, napominjući da će biti super ako dostigne i 30 odsto tatine karijere.

Zoran Jagodić Rule, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ima dobar pedrigre i to sve, uporna je, voli to što radi, dobra je devojka... Velika je gužva na estradi, ali biće mesta i za nju - veruje folkerov kum.

Šta je sa Džejovom imovinom?

Po pitanju podele imovine među članovima porodice, Jagodić naglašava da je to odavno dogovoreno.

- Mislim da su se to oni dogovorili, Andrijana, Ana i Marija. To je već dogovoreno, oko nasledstva - kazao nam je, pa se zatim dotakao i odnosa sa Džejovom starijom ćerkom Anom, kao i njenim suprugom, pevačem Adilom Maksutovićem.

- Sa Anom, kad smo se zadnji put videli... Onako, nije da se nešto družimo, ali sve je okej i s Adilom - ispričao je izrazivši veliko poštovanje prema paru.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike