Atraktivnu plavušu znate iz spotova poznatih pevača, a sada je otvorila nalog na Onlifensu: Svojim izgledom izaziva mnogima aritmiju (FOTO)

23.11.2022

11:53

0

Ona je rešila da pokaže svima čime raspolaže, a muškarci neće žaliti para da vide šta nudi

Atraktivnu plavušu znate iz spotova poznatih pevača, a sada je otvorila nalog na Onlifensu: Svojim izgledom izaziva mnogima aritmiju (FOTO)
Karolina Bajagić - Copyright Instagram printscreen/venuss_in_scorpio

Atraktivna plavuša Karolina Bajagić pomutila je um mnogima kada se pojavila u spotovima Nenada Aleksića Ša i Stefana Cvijovića Cvije, a onda i snimila vrele kadrove sa Miletom Kitićem.

Zbog svog atraktivnog izgleda privlači pažnju javnosti, pa je na društvenoj mreži Instagram prati nekoliko desetina hiljada ljudi. Zbog toga je, kako se navodi, rešila da otvori profil na mreži za odrasle Only Fans.

Kako je ovaj sajt poznat po tome da se na njemu prodaju golišave i provokativne fotografije, to sada čini i Karolina, a nema sumnje da će zbog svog izgleda uspeti da zaradi dosta novca jer muškarci ne bi žalili para da je vide u raznim izdanjima, piše "Espreso".

Inače, ona se pojavila u spotu za pesmu "Klinac" Mileta Kitića, a tada je imala scenu gde je legla na sto za masažu, dok su njene bujne grudi i duge noge bile u prvom planu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike