Tajna koju je malo ko znao: Sestra Bore Čorbe je naša poznata pevačica (FOTO)

03.11.2022

23:31

1

Oni su sarađivali zajedno još 1975. godine kada su bili deo grupe „Suncokret”

Tajna koju je malo ko znao: Sestra Bore Čorbe je naša poznata pevačica (FOTO)
Bora Đorđević - Copyright Bora Đorđević,ATAImages/Antonio Ahel

Bora Đorđević, javnosti poznatiji kao Bora Čorba, frontmen grupe Riblja Čorba skoro pet decenija je deo muzičke rok scene, a ono što malo ko zna jeste da je njegova sestra, poznata pevačica koja neguje i peva izvornu muziku. 

U pitanju je Biljana Krstić sa kojom je Bora nekoliko puta i uspešno sarađivao.

Antonio Ahel/ATAImages
Bora Đorđević

Ona je to sama otkrila 2004, kada se pojavila na promociji Čorbinog albuma pod nazivom „Ovde”, na kom je gostovala u uvodnoj pesmi „Mobilni”.

- Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj -  rekla je tada Bilja.

M.M./ATAImages
Bilja Krstić

Inače, njihova saradnja datira još od 1975. godine. U tom periodu su njih dvoje bili članovi legendarne akustičarske grupe „Suncokret”, posle koje je Bilja otpočela solo karijeru.

Podsetimo, Bilja je nedavno u intervjuu za 24sedam otkrila da je ispunjena žena kako na poslovnom, a tako i na privatnom polju, ali, ipak, ima jednu neostvarenu želju.

- Nisam ispunila samo tu jednu želju, nisam postala mašinovođa, kao što je bio moj otac železničar, a to mi je bila najveća želja. Ali zato sam pevala pesme o vozovima i ranije u ranom razvoju „Jedan Saša iz voza”... To je jedino što nisam sebi ispunila, ali moj tata je to bio i moj sestrić je železničar, tako da se negde nastavlja ta nit. Ipak, ono što sam najbolje umela još kao da dete da radim, a to je da pevam, eto, stigla sam tu gde jesam - kazala je umetnica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike