"Nikad niste zaštitili porodicu Đogani" Gagi ogorčen na Pink i Željka Mitrovića: Dozvoljavate da se vređaju Romi!

20.10.2022

11:19

2

Denser je na svom nalogu na Instagramu objasnio koliko je razočaran zbog onoga što sluša i gleda već danima

"Nikad niste zaštitili porodicu Đogani" Gagi ogorčen na Pink i Željka Mitrovića: Dozvoljavate da se vređaju Romi!
mitrovic gagi djogani copy - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATAImages/Antonio Ahel

Gagi Đogani, popularni denser i član brojne porodice Đogani, oglasio se na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija i to vidno besan. 

On je, naime, razočaran u Željka Mitrovića i televiziju Pink, koja emituje već šestu sezonu svoj poznati rijaliti "Zadruga". Razlog zbog kog je Gagi besan je to što već danima sluša kako se na ovoj televiziji vređa njegova porodica, ali i svi Romi, od strane Uroša Ćertića, koji je učesnik ovog formata.

24sedam/D. B.
Gagi Đogani

- Već danima gledamo kako se vređa naša porodica na nacionalnoj osnovi, tačnije svi Romi! Zašto niko ne reaguje i zašto se dozvoljava da ova osoba, otkako je ušla, vređa sve na taj način. Do kad ćemo da ćutimo i trpimo ovakvo ponašanje? - započeo je Gagi.

On je dodao da Željka Mitrovića treba da bude sramota što se njegovi gledaoci, za koje je naveo da su delom muslimani i Romi, vređaju na takav način, te da je njegova porodica stvorila "Zadrugu".

Instagram printscreen/ gagiidjogani
Objava Gagija Đoganija

- Nikad nas niste zaštitili kao porodicu Đogani. Koja vam je stvorila "Zadrugu" i donela toliki novac. A znate svake godine da zovete jednog Đoganija da vam bude učesnik - besno je napisao Gagi, pa dodao:

Grand/Promo
Željko Mitrović

- Polovina vaših gledaoca su muslimani i Romi, a vi dozvoljavate da se vređaju na takav način! Sramota da vas bude! - zaključio je denser.

Gledaocima ovog formata dobro je poznato da se često dešava da učesnici istog vređaju kako one sa kojima su u rijalitiju, tako i one koji tamo nisu. Neretko se koriste psovke i uvrede na nacionalnoj osnovi, a da li će Ćertić biti kažnjen oduzimanjem honorara ili nešto više, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike