Dara Džokić nikad nije prebolela suprugovu smrt: Njega više nema, ali osećanja su tu

02.10.2022

08:55

0

Glumica je sa njim provela dve i po decenije u braku

Dara Džokić nikad nije prebolela suprugovu smrt: Njega više nema, ali osećanja su tu
dara (2) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Emotivni život glumice Dare Džokić obeležio je samo jedan čovek - novinar Bogdan Tiraninić sa kojim je dve i po decenije bila u braku. On je preminuo 2009. godine, a glumica njegovu smrt nikada nije prebolela.

- Teško je i pusto bez njega. Jedan deo mog života je zauvek nestao. Prerano je otišao. Ipak, niko ne može da mi uzme ljubav prema njemu. To je zauvek. Samo njega više nema, ali osećanja su tu - rekla je jednom prilikom glumica.

Dara Džokić ATA Images/Antonio Ahel
Dara Džokić

 

Dara i Bogdan su se upoznali u Klubu knjićevnika, i to je zapravo bila ljubav na prvi pogled. Glumica je uvek govorila da su se razumeli pogledom, ali i kada ćute. 

- Pojavio se tačno kada je trebalo. Ja sam ga upoznala tako što sam ga čitala i nisam ni sanjala da ću se zaljubiti. Bila sam mlada, dosta toga me je naučio i rekla bih da me je na neki način dovršio. Umela sam da prepoznam ono što meni treba u životu. Naučio me je šta je sloboda mišljenja i da je suština u tome da imaš svoj ugao, i da je način na koji ti posmatraš stvari ono što je dragoceno - pričala je svojevremeno i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Dara Džokić

 

- Fenomenalno je pisao o životu, filmu i politici. Pisao je mnogo, svakodnevno, i to mu je bilo kao disanje. Dopunjavali smo se i indirektno uticali jedno na drugo. Bio je filmski kritičar, ali o meni nikada ništa nije hteo da kaže. Kad bih ga pitala šta misli, govorio je da prema meni nije objektivan. Vrlo dobro smo se razumeli i kada nismo razgovarali. Razumeli smo se u ćutanju, na pogled, a to je najlepše u jednom odnosu.

Inače, Dara i Bogdan su u braku dobili ćerku Jovanu, koja veoma liči na majku. Ipak, ona nije krenula putem glume, već je upisala Fakultet dramskih umetnosti, odsek filmske i TV produkcije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike