Ceca pobegla! Žiri "Zvezda Granda" pristiže na snimanje, a televizija na kojoj će se emitovati šou je i dalje "državna tajna"! (VIDEO)

26.09.2022

11:49

0

Mili je otkrio samo dan prikazivanja emisija, dok pevačica nije želela ni da se fotografiše

Ceca pobegla! Žiri "Zvezda Granda" pristiže na snimanje, a televizija na kojoj će se emitovati šou je i dalje "državna tajna"! (VIDEO)
aleksandar milić mili (3) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Žiri "Zvezda Granda" polako pristiže u studio u Košutnjaku, ali nisu svi raspoloženi da daju izjave za medije.

Među prvima je stigla Snežana Đurišić i to mnogo ranije, ali bar zasad nije bila spremna za susret sa medijima i dostupna da išta kaže o novoj sezoni.

Zatim je u studio došao Aleksandar Milić Mili, koji je porazgovarao sa novinarima pre snimanja, među kojima je i ekipa 24sedam.

Ipak, nije želeo da otkrije na kojoj televiziji će se emitovati "Zvezde Granda", pa iako snimanje šoua počinje danas, to je još uvek "državna tajna".

- Grand će se emitovati na televiziji koja je najgledanija, a na dodatno pitanje koji je to emiter gledaniji od Prve, rekao da je reč o poslovnim dogovorima i da će to Grand objaviti.

24sedam/Marija Mitić
Aleksandar Milić Mili

Na pitanje 24sedam da kaže makar u kom terminu će se šou prikazivati, s obzirom na to da je "Nikad nije kasno" preuzeo dosadašnji termin "Zvezda Granda", otkrio je jedan detalj.

- Zvezde Granda će se sigurno emitovati subotom - kratko je poručio.

On se osvrnuo i na opasku Jelene Karleuše o rejtingu ovog takmičenja otkako je ona otišla.

- To je samo njeno mišljenje. Zvezde Granda su brend i ovo takmičenje ne čini jedna osoba da bi se zbog nje nešto promenilo.

Đorđe David poručio je da ne zna na kojoj televiziji će se prikazivati muzički šou, ali da bi "voleo da to bude nacinalna frekvencija".

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Međutim, Ceca Ražnatović je pobegla od novinarskih ekipa, pa čak nije stala ni da ispozira fotoreporterima. Razlog za to nije poznat, ali je svakako neobično s obzirom na to da gledaoci "Zvezda Granda" žele da čuju šta o sezoni koja predstoji imaju da kažu najvažniji ljudi koji i drže gledanost ovog takmičenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike