Urnebesan snimak sa Preletačevićeve svadbe: Prijatelj uhvatio bidermajer kao od šale, a ovo je bila reakcija devojaka! (VIDEO)

05.09.2022

10:55

1

Tamara Gavrilović i Luka Maksimović su se prethodnog dana zavetovali na večnu ljubav

Urnebesan snimak sa Preletačevićeve svadbe: Prijatelj uhvatio bidermajer kao od šale, a ovo je bila reakcija devojaka! (VIDEO)
tamara_gavrilovic - Copyright Instagram screenshot / gavrilovic_tamara_

Luka Maksimović, javnosti poznatiji kao Beli Preletačević, prethodnog se dana zavetovao na večnu ljubav dizajnerki enterijera i plesačici Tamari Gavrilović. Par je za najbliže organizovao veliko veselje - tokom kog je mladoženja u jednom trenutku čak i zasvirao bubnjeve.

Na svadbi se, međutim, odvio i neviđeni hit pošto je prijatelj mladenaca uhvatio bidermajer „u moru" devojaka koje su momentalno prasnule u smeh.

Luka Maksimović, Instagram screenshot / ljubi.chika
 

Podsetimo, Tamara je svojevremeno bila u vezi sa Petrom Strugarom. Za venčanje s Maksimovićem je odabrala raskošnu venčanicu s biserima, u kojoj je sve vreme igrala, ne skidajući osmeh sa lica.

Luka, inače, iz Mladenovca, je na izborima 2017. godine bio ozbiljno otkrovenje. Dobrim rezultatima je svakako mnoge iznenadio.

Proslava je bila organizovana u jednom od poznatih prestoničkih restorana. Novopečeni bračni par se, sudeći po objavama na Instagramu, ludo zabavio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike