Marija i Rastko su zajedno već pola godine? Ovako je počela njihova ljubavna priča!

04.09.2022

09:05

6

Glumac voditeljku „Slagalice" obasipa pažnjom i komplimentima

Marija i Rastko su zajedno već pola godine? Ovako je počela njihova ljubavna priča!
marija_veljkovic - Copyright Instagram screenshot / mare.veljkovic

Otkako je objavila zajedničku fotografiju s Rastkom Jankovićem uz koju mu se zahvalila, između ostalog, na podršci, u izvesnim medijima se pojavila informacija kako je voditeljka „Slagalice", Marija Veljković, mesecima posla razvoda u stvari pronašla novu ljubav. Par se još uvek na ovu temu nije javno oglašavao, ali jedan insajder tvrdi, a prenosi „Blic", da je Marija „konačno srećna i zadovoljna jer je pronašla stabilnog muškarca, staloženog i punog razumevanja".

Prema daljim napisima, Marija i Rastko su više od pola godine u vezi, ali to kriju kako bi izbegli pritisak javnosti.

Kako su počeli da se zabavljaju?

- Marija i Rastko se godinama poznaju. Uvek su tu postojale varnice, ali kako su oboje bili u odnosima, ništa se tu nije desilo. Međutim, na jednom od poslednjih događaja kada su se sreli, varnice su sevnule i odmah su otpočeli vezu. Izbegavali su da se pojavljuju zajedno u javnosti, jer su želeli da sačuvaju intimu samo za sebe. Marija je konačno srećna i zadovoljna jer je našla muškarca koji je stabilan, staložen i pun razumevanja - priča izvor, pa nastavlja kako ih je dodatno spojilo to što imaju ista interesovanja i pogled na svet.

- Oboje se bave glumom i razumeju javni posao i to kada su poznati da će uvek biti u centru pažnje. Razumeju i to što su često van kuće s obzirom na to da snimanja traju dugo. Kako Marijina jer radi dve emisije, tako i njegova kada snima serije, filmove ili igra u pozorištu. Rastko je obasipa pažnjom i komplimentima, a njegove godine joj laskaju, jer je pun manira - tvrdi insajder, prenose pomenuti mediji.

Inače, Marija se pre nekoliko meseci razvela od Milana Milovanovića sa kojim ima dve ćerke, Nevu i Rosu, kao i sina Đurađa.

Marija Veljković, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike