Isplivao snimak na kojem Ksenija Pajčin otkriva u kakvoj je vezi sa Lukasom: Njen smešak je rekao sve (VIDEO)

02.09.2022

12:28

0

Autor: Marija Mitić

Aca i tragično nastradala pevačica su svojevremeno bili u ljubavnoj vezi

Isplivao snimak na kojem Ksenija Pajčin otkriva u kakvoj je vezi sa Lukasom: Njen smešak je rekao sve (VIDEO)
Lukas Pajčin - Copyright Printscreen/Youtube/Glossy ATAImages/M.S.

Pokojna pevačica Ksenija Pajčin i Aca Lukas svojevremeno su bili zajedno, o čemu je pevač govorio u svojoj knjizi "Ovo sam ja".

Tokom zabavljanja njih dvoje nikada nisu u javnosti obelodanili vezu, a sada je isplivao snimak iz jedne TV emisije, u kojoj je Ksenija upitana upravo o Aci.

Naime, nju je voditeljka Jelena Bačić Alimpić direktno upitala:

 - Da li je istina to što pišu, da si u vezi sa Acom Lukasom - prenela je voditeljka pitanje gledaoca emisije, a ona je kao iz topa i kroz smešak odgovorila:

 - Ne. Ne postoji ta veza. Nemoguća misija.

Podsetimo, Lukas je vezu sa Ksenijom opisao kao strastvenu i turbulentnu, a tragično nastradalu pevačicu kao najlepšu ženu i veliku zavodnicu.

 - Živeli smo zajedno godinu dana. Kad bi me neko pitao da je opišem u dve reči, odgovorio bih: dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Razlozi su bili velika nesigurnost i neverovanje u sopstvene mogućnosti. Kad je bila u kući, čitala je sve novine i gledala televiziju, ali samo ono što se odnosi na estradu.

– Kako je ova uspela, a ja ništa? – pitanje koje se najčešče moglo čuti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ksenija Pajčin

 - U novinama je svašta pisalo o njoj, između ostalog da je težak narkoman. To se nije uklapalo u sliku koju je odavala: lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala. Od nje sam tražio samo jedno: da ne priča novinarima o našoj vezi. I ona je to poštovala. A san svakog muškarca bio je da se slika sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da budemo zajedno svakodnevno nego na naslovnim stranama -- navodi se u Lukasovoj knjizi u kojoj je između ostalog prokomentarisao i njeno ubistvo, te svoje upoznavanje sa Filipom Kapisodom, o čemu više možete čitati OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike