Kontroverzni 64. rođendan kraljice popa: Madona se na žurki ljubila s devojkama (VIDEO)

18.08.2022

20:23

0

Autor: Marija Mitić

U komentarima na društvenim mrežama mnogi su podržali pevačicu, ali bilo je i dosta onih koji su se šokirali ovakvim prizorima

Kontroverzni 64. rođendan kraljice popa: Madona se na žurki ljubila s devojkama (VIDEO)
Madona - Copyright Madona, Profimedia

Madona je u utorak, 16. avgusta kontroverznom žurkom proslavila svoj 64. rođendan. Kraljica popa je za ovu priliku obukla provokativnu haljinu od crne čipke, a nešto kasnije presvukla se u opušteniju varijantu.

Snimci koje je Madona objavila na Instagramu, sa proslave rođendana, izazvali su lavinu komentara s obzirom da je žurka bila posve nesvakidašnja. Naime, na njoj je prisustvovao veliki broj ljudi, a svi su bili u čudnim, neobičnim kostimima.

Na ovoj proslavi bilo je veoma veselo, a kraljicu popa je toliko ponela vrela atmosfera da se u limuzini strastveno ljubila sa devojkama koje su bile pored nje.

Iako su u komentarima na društvenim mrežama mnogi podržali Madonu, znajući da je ovakvo ponašanje njoj svojstveno, bilo je i dosta onih koji su se šokirali prizorima koje vide.

"Ovo nije primereno za ženu njenih godina", "Fuj", "Ovako ne treba da se ponaša jedna majka", bili su neki od komentara, dok su joj drugi upućivali čestitke i davali joj komplimente za izgled.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike