Orilo se ime Velje Nevolje! Dara Bubamara se našla u nebranom grožđu: Publika prepevala njen hit na nastupu

15.08.2022

12:30

0

Pevačicini obožavaoci su umesto originalne verzije „Ne mogu i neću da te volim vero, nevero”, pevali „Ne mogu i neću da te volim Veljo Nevoljo”

Orilo se ime Velje Nevolje! Dara Bubamara se našla u nebranom grožđu: Publika prepevala njen hit na nastupu
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stihove popularnih numera, publika neretko pogrešno izgovara, zbija šale, ali i protumači. Tako se dogodilo i sa velikih hitom Dare Bubamare, zbog čega pevačici nimalo nije bilo prijatno, ali kako kaže, sa tim mora da se nosi. 

Naime, na jednom nastupu, publika je pevajući pevačicinu pesmu „Vero nevero”, izmenila tekst, te je uklopila reči njenog hita sa Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja, koji je inače, vođa klana, koji je optužen za mnogobrojna ubistva. 

Printscreen ,,Premijera"
Dara Bubamara

 

Darini fanovi su uglas pevali „Ne mogu i neću da te volim Veljo Nevoljo”, umesto originalne verzije - „Ne mogu i neću da te volim vero, nevero”. 

Iako je i sama bila zatečena novonastalom situacijom, pevačica ističe da se trudi da razume nova vremena i „trend” na kome publika insistira. 

ATA Images/Antonio Ahel
Velja Nevolja

 

- Bilo je 2000 ljudi, išla je pesma „Vero, nevero” i svi znamo da se svaki dan dešavaju neka ludila na TikToku, Instagramu i tog momenta je išlo „ne mogu i neću da te volim vero nevero”, a publika je pevala „Veljo Nevoljo”. Šta da kažem, to su ti ta neka nova vremena, šta da radimo, a i svaki dan neka moja pesma... - rekla je Dara za „Ekskuzivno”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike