Prvo oglašavanje Miljane Kulić posle velike drame! Probudila se iz kome, pa odmah zvala Indi: Trpim strašne bolove!

03.08.2022

18:31

0

Poznata rijaliti učesnica ističe kako je ljuta na lekare iz Turske i njih smatra odgovornim za pakao kroz koji trenutno prolazi

Prvo oglašavanje Miljane Kulić posle velike drame! Probudila se iz kome, pa odmah zvala Indi: Trpim strašne bolove!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miljana Kulić se probudila iz veštačke kome u kojoj su je u Kliničkom centru u Nišu držali lekari, zbog operacije prilikom koje joj je odstranjena slezina, koja je bila pukla. Poznata rijaliti učesnica je prošla kroz pakao zbog komplikacija posle zahvata smanjenja želuca u Turskoj. Ona je bila primljena najpre u Urgentni centar u rodnom gradu, gde je još jednom išla pod nož.

Sada, ispričala je da se veoma loše oseća i da i dalje postoji strah - da će nešto da se iskomplikuje.

„Bila sam na ivici života i smrti!"

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla - počela je Kulićeva za „Informer", pa nastavila o tome kako preko stomaka ima ogroman ožiljak, te da strpi strašne bolove.

- Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju - objasnila je Miljana, koju su turski lekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije smanjenja želuca.

„Hoću da vidim moje dete..."

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni, brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete - zaključila je.

Podsetimo, Miljana je operisana 20. jula u Istanbulu. Nakon tri dana se vratila u Srbiju, a osećala se malaksalo. Prošle subote joj je naglo pozlilo i sa bolovima u stomaku javila se u Urgentni centar u Nišu gde su lekari otkrili da je došlo do pucanja slezine koju su joj zatim odstranili.

- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30. jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30. jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju - saopšteno je iz UKC Niš.

„Ja sam prvu kafu popila posle mesec dana!"

Indi je za pomenute medije, sa druge strane, otkrila detalje razgovora s Miljanom, ali i njenom majkom Marijom Kulić.

Indira Aradinović Indi, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Čula sam se sa Marijom i Miljanom. Pitala me je da li sam smela posle operacije da konzumiram kafu i cigarete. Moja dužnost je da kažem kako sam se ja osećala i prolazila isti pakao kao i ona. Smatram da joj to nije potrebno sad u ovom trenutku. Ja sam posle pet ili šest meseci nakon operacije zapalila cigaretu, nisam imala potrebu, želju, a ni volju posle onakvog mučenja. Prvu kafu sam popila posle mesec dana kada sam došla kući, ali sam bila obazriva - počela je pevačica, pa je nastavila o tome kako je Miksi i posavetovala tokom razgovora.

- Dala sam Miljani sve moguće savete. Rekla sam joj da miruje, da bude strpljiva i da bude zahvalna Bogu na šansi, ipak je ona među živima. Jeste malo ugrožena, ali sve to može da se promeni za neko vreme, bitna je samo dobra nega i da bude poslušna - istakla je, a onda zaključila priču za pomenute medije rečima:

- Ja sam dobro posle dve godine. Baš se namestilo da žena prolazi malo manju golgotu od mene, jer sam ja imala i povredu pankreasa, ali nije u ništa boljem stanju od mene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike