Tanja Savić prvi put o poznanstvu sa Marjanovićima: Ko zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata

24.07.2022

15:46

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je ubijenu koleginicu volela kao da joj je rod

Tanja Savić prvi put o poznanstvu sa Marjanovićima: Ko zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata
tanja savic ata - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zoran Marjanović juče je osuđen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Jece Marjanović, koje se odigralo 2016. godine. On će služiti zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina, a kako se bavio komponovanjem, mnoge naše estradne ličnosti su šokirane epilogom ove bizarne drame.

Za pevačicu Tanju Savić Zoran je napisao jedan od njenih najvećih hitova u karijeri, pesmu "Zlatnik", a pevačica je sada po prvi put nakon Marjanovićevog hapšenja progovorila o poznanstvu sa ovom porodicom.

 - Ja sam ponosna na sve to i uspeh koji sam doživela, pesma "Zlatnik" je moj lični pečat, pesma je okarakterisala mene. Ja sam srećna što sam bila izabrana da pevam tu pesmu. Ja sam poznavala Jelenu, volela sam je, kao da mi je bila rod rođeni. Imala sam veliko poštovanje, meni su oni delovali srećni, pogotovo ona. Uvek je govorila "Moj Zoran". - priča Savićeva i dodaje.

ATAImages/Antonio Ahel
Tanja Savić

 

- Teško mi je da govorim o svemu tome, preživljavala sam sa svima koji su bili tu. Još uvek stoji praznina u nama. Ne bih da ulazim u samu presudu, to su stvari kojima treba da se bave nadležni. Niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Mnogo mi je teško da pričam o tome - rekla je Tanja u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike