„Kad sam shvatila da sam spavala s toncem u krevetu, osedela sam!" Hit ispovest Tamare Grujić: Muž je tražio celu noć!

09.07.2022

12:35

0

Voditeljka ovaj teren nikada neće zaboraviti

„Kad sam shvatila da sam spavala s toncem u krevetu, osedela sam!" Hit ispovest Tamare Grujić: Muž je tražio celu noć!
Copyright ATAImages/ M. M.

Tamara Grujić je već izvesno vreme u skladnom braku sa svojim izabranikom Vukom, međutim, jednom prilikom na terenu - probudila se u krevetu pored tonca i nije znala šta ju je to snašlo. Prepričavajući događaj, objasnila je kako je u tom periodu imala problema s mesečarenjem, te da ju je suprug tražio čitave noći, a da je ona naprosto - odšetala.

- Pre par meseci, Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Mo'š misliti. Izađe napolje, ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: „Tamara, Tamara..." - prisećala se ona u emisiji Marije Kilibarde, pa nastavila:

- U tom momentu, ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: „Gde je Tamara, je l' kod tebe?", ovaj kaže: „Ne". Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: „Nema veze, ona se uvek vrati" - smejala se bila voditeljka.

„Gde si ti celu noć?"

Poznato lice „Radne akcije", kao i „S Tamarom u akciji" idućeg se jutra probudila pored svog tonca i nimalo joj nije bilo prijatno. Njegova soba se, inače, nalazila tačno preko puta njene.

Tamara Grujić,Printscreen/Youtube, Pirotske Vesti
 

- Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?", kažem: „Ja otišla kod Brane", a Brana priča sledeću priču. Dva ujutru, ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

Ona je zatim istakla kako dugi nije bila mesečarila, već da je sve počelo, prenosi „Lepa & srećna", otkako je s Vukom, koji je imao običaj da je lagano vrati na mesto s kog je pošla.

- Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam otkako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati, pa me vrati, jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je ćerka Lenka to nasledila od mene - istakla je ona, koja se u ulozi mame ostvarila 2019. godine.

- Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana - ispričala je jednom prilikom za „Hello".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike