Madona zbog simuliranja masturbacije na jednoj turneji zamalo nije završila iza rešetaka! Isplivali šok detalji (FOTO)

05.07.2022

13:37

0

Pošto se ipak izvukla, veruje da njene „scenske naslednice sad samo zbog nje mogu da rade ono šta rade"

Madona zbog simuliranja masturbacije na jednoj turneji zamalo nije završila iza rešetaka! Isplivali šok detalji (FOTO)
Copyright Madona ,,Today" screenshot

Prva klapa biografskog filma „Little Sparrow" samo što nije, a Madona vreme provodi evocirajući uspomene na društvenim mrežama. Kraljicu popa će, inače, tumačiti Džulija Garner i pred njom je ozbiljan izazov, jer je poznata pevačica neko ko je, između ostalog, pomerao granice od samog starta.

Na Instagramu se tako sada prisetila kako zamalo nije bila uhapšena zbog simuliranja masturbacije na svojoj turneji „Blonde Ambition" 1990. godine. Pošto se ipak izvukla, veruje da je tako u stvari samo utabala put koleginicama Kejti Peri, Majli Sajrus... I drugima koje se danas izuzetno slobodno ponašaju na sceni.

- Policija mi je tri puta pretila da će me uhapsiti dok sam putovala i izvodila „Like a virgin", tokom turneje „Blonde Ambition" - počela je Madona u okviru svojih „storija".

Nije to ništa novo!

Madonini nastupi su uvek bili puni erotike. Konkretno na ovom se bacala po krevetu i dodirivala se, simulirajući samozadovoljavanje.

- Neću menjati svoj je*eni šou - oštro je bila poručila saradnicima pošto je tokom treće večeri u Torontu dobila upozorenje od lokalne policije „da rizikuje hapšenje".

- Vatikan mi je otkazao nastupe u Rimu! Da li vidite kako sam vam utabala put? - dodala je ona uz emotikon smeha do suza, očito i više nego zadovoljna time kako je odradila svoj posao tom prilikom.

Madona Instagram screenshot / madonna
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike