Razmenjuju i poklone! Karleuša i Kija zakopale ratne sekire: Čule smo se tokom poslednjih godina (FOTO)

02.07.2022

19:58

0

Autor: Marija Mitić

Kockareva je posebno za stariju koleginicu dizajnirala jedan kupaći kostim

Razmenjuju i poklone! Karleuša i Kija zakopale ratne sekire: Čule smo se tokom poslednjih godina (FOTO)
fi - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar/ata/A.A.

Posle višegodišnjeg javnog prepucavanja, mahom preko društvenih mreža, Jelena Karleuša i Kija Kockar na sukobe su stavile tačku, čemu u prilog svedoče i njihove poslednje objave na Instagramu.

Naime, Karleuša je podelila u okviru Instagram priče kupaći kostim koji je dobila na poklon od Kristine, koja se odnedavno bavi dizajniranjem istih. 

- Hvala draga - napisala je Jelena ispod snimaka kupaćeg kostima, gde je označila i koleginicu, koja joj proteklih godina i nije bila baš toliko draga.

Kija se potom oglasila i rekla da je ovaj kostim radila posebno za JK, a progovorila je i o njihovom odnosu.

- Jelena Karleuša mi je pružila podršku pre nego sto sam i izbacila brend. Konsultovala sam se sa njom oko toga šta bi ona nosila i napravila nešto što predstavlja moj brend i nešto sto ima JK momenat. I naravno da joj se svidelo - počela je priču Kockareva, a zatim se osvrnula na njihove pređašnje prepirke.

24sedam/Danica Božović
Kija Kockar

- Nas dve smo rešile davno te glupe nesuglasice, čule smo se tokom ovih godina, samo nisam oglašavala na sva zvona - rekla je Kija za Telegraf i otkrila da je nedavno bila Jelenin gost u njenoj kući.

- Jelena me je srdačno primila u svoju kuću, pričale smo o svemu, navukla me je na neki neverovatan sir, a svakako sa njom je i poučno i zabavno. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike