Karićeva vila na moru je kao hotel i vredi milione evra: Samo na cveće dao 15.000! Napravio malo carstvo u Crnoj Gori (FOTO/VIDEO)

01.07.2022

06:30

4

Jedan od majstora koji je radio na kući rekao je za 24sedam kako na svakom spratu ima po nekoliko soba i kupatila

Karićeva vila na moru je kao hotel i vredi milione evra: Samo na cveće dao 15.000! Napravio malo carstvo u Crnoj Gori (FOTO/VIDEO)
Bogoljub Karić kuća - Copyright 24sedam/Danica Božović ATAImages/Antonio Ahel

Bogoljub Karić, koji poseduje brojne nekretnine širom sveta, velelepnu vilu na Crnogorskom primorju podigao je samo za svoju dušu. Ovo zadovoljstvo je poznatog biznismena, prema rečima nekadašnjih radnika, koštalo oko tri miliona evra. Prostire se na 2.000 kvadratnih metara i samo na cvetnu dekoraciju je „otišlo" oko 15.000 evra.

Ekipa 24sedam bila je u prilici da je vidi, pa i porazgovara sa jednim majstorom, koji je svojevremeno radio na njoj.

- Kuća ima tri sprata. Bogoljub nije često tamo, ali su Karići pravi domaćini - rekao nam je, između ostalog, ne želeći, međutim, da otkriva svoje ime za javnost.

Sve je izuzetno prostrano i uređeno je čistim luksuzom - a on je to bio u prilici da vidi onog dana kada se u vilu unosio nameštaj.

Kuća Bogoljuba Karića u Herceg Novom Foto: 24sedam/D. B.
 

Na svakom spratu ima po nekoliko soba i kupatila, a visoka ograda je posebno dizajnirana. Karići su kuću, naime, podigli prilično blizu plaže i kompleksa apartmana, pa im visoka ograda pruža veliku sigurnost i čuva ih od znatiželjnih pogleda.

Podsetimo, Karići vole Crnu Goru i već su imali jednu kuću u Herceg Novom. Ona je prodata 2008. godine, prenosili su ranije mediji.

Novo parče raja podignuto je u naselju Topla, koje inače krasi i plaža „Raffaello" - jedna od najatraktivnijih u Herceg Novom. Naizgled, odaje utisak hotela što zbog svoje veličine, tako i zbog toga kako je spolja uređena. Međutim, Bogoljub tu obitava samo s najmilijima i maksimalno uživa u plodovima svog napornog rada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike