Ne znam kad je ona nekog podržala! Posle Kaće i Andreana udarila na Milicu: Lopta mora da se spusti

25.06.2022

07:31

4

Pevačica ističe da je Pavlovićeva neopravdano prozvala svoje kolege

Ne znam kad je ona nekog podržala! Posle Kaće i Andreana udarila na Milicu: Lopta mora da se spusti
Andreana Čekić - Copyright ATAImages/ A.A.

Polemika zbog pesme „Provereno” i dalje ne jenjava. Nakon što je Katarina Živković javno prozvala svoju koleginicu Milicu Pavlović, usledila je prozivka i Andreane Čekić

Naime, Milica je u prvom intervjuu poručila kolegama koje je nisu javno podržale u „okršaju sa Anom Nikolić da se srame, zbog čega su se mnogi od njih našli i uvređeni.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić, Milica Pavlović

 

Svoj sud o novonastaloj situaciji dala je i Čekićeva, koja je poručila koleginici da bi dobila veću podršku da se i sama drugačije postavila. 

- Ne bih da polemišem mnogo o tome. Ni ona se nije oglašavala do „Amidžija”. Nije prikladno reći: „Sram bilo sve moje kolege koje me nisu podržale”. Zašto? Nije ni ona mene podržala kad je trebalo. Iskreno da ti kažem, ne znam kad je uopšte ikoga ona podržala... Možda i jeste. Dobila bi veću podršku kolega da se drugačije ophodila. Malo je požurila - kazala je Andreana Čekić, pa otkrila da su se njih dve čule pre nekoliko dana, kada je učinila uslugu Pavlovićevoj: 

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

 

- Pre par dana me je molila da joj nešto odnesem za Beč, sve je bilo okej, najnormalnije. Ja nemam ništa protiv nje. Svi smo mi nekad nervozni, al' mora lopta da se spusti, mora da se smiri. U afektu može svašta loše da izađe. Mislim da se ona možda čak malo i kaje što je sve tako rekla - dodala je Andreana za „Ekskluzivno”.

Milica se juče još jednom oglasila povodom skandala oko pomenutog hita.

- Podršku na ličnom nivou nisam očekivala. Nije mi važno da neko kaže da sam ja u pravu. Oduvek se sama borim za sve što želim, ulažem zadnji atom snage u ovaj posao i u skladu sa tim i očekujem rezultate. ALI!!! Ovo nije situacija koja se samo mene tiče. Smatram da je negde dužnost svakog od nas da ne dozvolimo da se ovakve stvari u našem poslu normalizuju - napisala je Milica i dodala:

G.G./ATAImages
Milica Pavlović

 

- Ne mogu da prihvatim da bi bilo ko od nas dozvolio da postane normalno da bilo koji kolega/koleginica snimi album, snimi spotove, uloži ogroman trud, rad, snagu, novac u projekat, i da je normalno da neko ko je pre njega snimio demo za pesmu koja postane hit pomisli da je skroz okej da objavi svoj demo i pokuša da prisvoji pesmu samo zato što je hit. To nije moja lična borba, već naša zajednička borba da svi zajedno, bez obzira na naša lična mišljenja, probleme i sukobe, ipak postavimo pravila i granicu šta su neki moralni, etički i poslovni kodeksi. I šta se ne radi. Nikada. Nikome - napisala je Milica, između ostalog, na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike