Buran život Mirjane Antonović, bila u zatvoru i duševnoj bolnici: Sve mi je to napakovao bivši muž! (VIDEO)

28.05.2022

09:58

1

Autor: Marija Mitić

Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića priznala je i da je kao dete sa porodicom završila u logoru sa prostitutkama

Buran život Mirjane Antonović, bila u zatvoru i duševnoj bolnici: Sve mi je to napakovao bivši muž! (VIDEO)
Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/G. G.

Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, ponovo je u žiži javnosti, s obzirom da je konačno njena drama sa pevačem, duga 14 godina, dobila svoj rasplet.

Naime, njih dvoje su se godinama sudili oko utvrđivanja očinstva Mirjaninog sina Devina, a sada se, prema njenim rečima i utvrdilo da mu je otac upravo Miroslav. 

Mirjana je tokom poslednjih godina, ponajviše zbog ovog suđenja, postala popularna u našoj zemlji, pa je tako u par navrata gostovala u televizijskim emisijama. U jednoj, snimljenoj nedavno, Antonovićeva je govorila o svom životu, koji nije bio nimalo lak.

Printscreen Youtube/Istina
Mirjana Antonović

Naime, ona je priznala da je kao dete sa porodicom završila u logoru sa prostitutkama, kao i u zatvoru.

 - Nas su stavili u jednu sekciju gde su samo kur*ve bile. I ja ujutru, kad moji odu, a baba je bila u bolnici, ja crkavam od straha, sve mislim neko će ući. I jednom ja izletim, trčim niz hodnik bosa i uletim kod jedne, Suzana se zvala, i ona me primi u krevet i ja odmah zaspim. To je bio ritual da sam ja stalno trčala kod njih - rekla je Mirjana pre nekoliko godina u emisiji "Press Pretres" Siniše Medića na "Grand" televiziji.

Printscreen Youtube/Istina
Press Pretres

Mirjana je takođe otkrila i da je Miroslava upznala na njegovom koncertu kada je on sve vreme gledao u nju, a potom je pozvao da se upoznaju putem zajedničkog prijatelja.

- Od tog trenutka više se nismo razdvajali dve godine - rekla je Mirjana.

Kako je dalje ispričala, svojevremeno je bila i u zatvoru, ali i bolnici za duševne bolesnike, i to sve, prema njenim tvrdnjama, zbog nameštaljki bivšeg supruga Danijela Antonovića. Šta je sve Mirjana rekla, pogledajte u video prilogu koji sledi.

Podsetimo, Mirjana je 26. maja na svom Fejsbuk profilu otkrila da je stigla sudska presuda, u njenu korist.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom - napisala je Mirjana u objavi na Fejsbuku i dodala: 

ATAImages/G. G.
Mirjana Antonović

- Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva.

Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike