Dženifer Lopez se u suzama oprostila od Reja Liote: Izgubili smo velikog čoveka (VIDEO)

27.05.2022

16:26

0

Tri godine uzajamnog poštovanja, druženja i smeha - to su bile reči kojima je JLO opisala odnos sa glumcem sa kojim je sarađivala

Dženifer Lopez se u suzama oprostila od Reja Liote: Izgubili smo velikog čoveka (VIDEO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Glumac Rej Liota preminuo je u 67. godini, a vest o njegovoj smrti je potresla ceo Holivud. Brojne njegove kolege ostale su zatečene njegovim odlaskom.

Među ožalošćenom porodicom i prijateljima, je i glumica Dženifer Lopez koja je imala priliku da sarađuje sa glumcem, a o njemu ima samo reči hvale. Tri godine uzajamnog poštovanja, druženja i smeha - to su bile reči kojima je JLO opisala njihov odnos.

Dženifer Lopez, Profimedia
Dženifer Lopez

 

Džej Lo je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju, ali i scenu sa seta gde oboje plaču.

- Rej je bio moj „partner u zločinu“ u seriji „Shades of blue“. Prva stvar koja mi je pala na pamet kad je on u pitanju jeste koliko je bio divan prema mojoj deci. Rej je bio oličenje jakog muškarca koji je bio iznutra nežan. Verujem da je to ono što ga je učinilo sjajnim glumcem. Podelili smo neke intenzivne trenutke na setu te tri godine - napisala je ona, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

- Kada sam čula da je prihvatio da igra u seriji, bila sam oduševljena. Kada smo se prvi put pojavili na setu, osetila se energija i međusobno poštovanje, a oboje smo znali da će sve biti dobro. Uživali smo u zajedničkim scenama i srećna sam što sam radila sa njim i što sam mogla da učim od njega. 

Pevačica je sa pratiocima podelila kakav je Rej bio.

- Kao i svi glumci, bio je komplikovan, iskren i veoma emotivan. Uvek je bio pristupačan i seća ću se sa dragim uspomenama na vreme koje smo proveli zajedno. Izgubili smo velikog čoveka. Počivaj u miru, Rej. Tužno je što smo te izgubili tako prerano. Zauvek ćeš biti u mojim mislima. Šaljem ljubav i snagu tvojoj ćerki Karsen, porodici i svima koje si voleo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike