Nikad viđena fotografija Ognjena Amidžića iz detinjstva: Pozirao sa ocem, majkom i sestrom (FOTO)

27.05.2022

12:10

1

Voditelj retko deli fotografije iz ovog perioda života na društvene mreže

Nikad viđena fotografija Ognjena Amidžića iz detinjstva: Pozirao sa ocem, majkom i sestrom (FOTO)
Ognjen Amidžić - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Poznati voditelj Ognjen Amidžić podelio je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram fotografiju koja je nastala davne 1979. godine. On je tada imao samo četiri godine, a na fotografiji je sa u naručju svog oca, dok njegova majka drži njegovu sestru.

Voditelj, inače, retko deli fotografije iz detinjstva, a njegov nalog na Instagramu poznat je po tome da su na njemu samo objave njegovih stopala. Zato je mnoge oduševio fotografijom, na kojoj se može videti kakav je dečak bio. 

24sedam/Danilo Krša
 

Ova fotografija je posebno emotivna zato što na njoj možemo videti Ognjenovog oca, Zorana Amidžića, koji je tragično nastradao 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj, dok je obavljao novinarski zadatak sa kolegama.

instagram printscreen/ognjenamidzic
 

Podsetimo, na njihov automobil je ispaljeno više od 300 metaka, a do danas nije otkriveno ko je ubio Zorana i njegove kolege. 

- U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni. Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen - rekao je Ognjen svojevremeno i dodao:

- Nedostaje mi tata i znam da bi moj život bio potpuno drugačiji da se to nije desilo. Bio sam tinejdžer kada se to desilo. Mnogo toga je palo na moja leđa, trudio sam se da majci pomažem koliko sam mogao. Maksimalno se žrtvovala za mene i sestru i zato ću biti večno zahvalan - istakao je Amidžić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike