Sahrana Igora Starovića: Pevačeva braća nema od tuge, Zorana Pavić ne prestaje da plače (FOTO/VIDEO)

21.05.2022

09:25

1

Frontmen „Divljeg kestena" je preminuo u 58. godini, posle kraće bolesti

Sahrana Igora Starovića: Pevačeva braća nema od tuge, Zorana Pavić ne prestaje da plače (FOTO/VIDEO)
Igor Starović sahrana - Copyright 24sedam/Goran Sivački ATAImages/Antonio Ahel

Poznati pevač, frontmen „Divljeg kestena" Igor Starović, danas će 21. maja biti ispraćen na večni počinak na groblju „Lešće" u Beogradu. Preminuo je u 58. godini posle kraće bolesti, u ovom gradu. Opelo počinje u 11.30, a sahrana je zakazana za 12 sati.

Sahnara Igora Starovića, 24sedam
 

Ožalošćena braća Aleksandar, Andrej i Boris s porodicama, kao i ostala rodbina i prijatelji, danas će mu uputiti poslednje zbogom. Od poznatih, među prvima se pojavila pevačica Zorana Pavić, koja nije prestajala da plače. Za njom, došli su i Milan Đurđević iz „Nevernih beba", Filip Žmaher...

Zorana Pavić 24sedam/Goran Sivački
 
Milan Đurđević 24sedam/Goran Sivački
 

Podsetimo, Igor Starović stekao je veliku slavu s „Kestenom", koji je nastao 1992. godine. Za sobom, ostavio je mnoge hitove poput „Suze krijem, same teku", „Kristina", „Nataša", „Zorane", „Rođendan"... Pre nepunih godinu dana, grupa je zajedno s Igorom dobila priznanje „Beogradski pobednik" za „doprinos i očuvanje tradicije u pop muzici".

 

24sedam/Goran Sivački
 

Po obrazovanju, Igor je bio diplomirani arheolog. Uz sve to, velika ljubav bila mu je i košarka.

Starovićev brat Boris nedavno je za medije ispričao kako je tekla pevačeva borba s bolešću. Teška srca, istakao je kako se nije izvukao iako nikoga iz njegovog okruženja nije napuštala nada do poslednjeg trenutka. U Sokobanji je, najpre, bio proveo nekoliko meseci ne bi li se rešio problema s plućima. Međutim, mnogo ih se na kraju nanizalo, pa se to odrazilo i na njegovo srce. Pošto je aorta otišla - više mu nije bilo spasa. Glavna sestra iz Kliničkog centra bila je obavestila najbliže kako, uprkos velikom trudu, na kraju nije postojao „ni promil nade da se izvuče".

Prema rečima prijateljice i koleginice Jelene Ristić Štefanec za domaću štampu, poslednjih dana se svakako javljao najmilijima iz bolničke postelje, govoreći kako vreme leti. Prema daljim napisima, najveća želja mu se za života nije ostvarila - da postane otac.

Preminuo je 17. maja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike