Voditeljka prošla kroz pravu agoniju! Na lekarskom pregledu je šokirali, pa poslali na hitnu operaciju: Imate nešto ogromno u stomaku!

08.05.2022

20:12

0

Autor: Marija Mitić

Biljana Obradović se prisetila nekih od najgorih životnih trenutaka

Voditeljka prošla kroz pravu agoniju! Na lekarskom pregledu je šokirali, pa poslali na hitnu operaciju: Imate nešto ogromno u stomaku!
Biljana Obradović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Biljana Obradović pre nekoliko godina doživela je pravu dramu, kada su joj lekari na kontrolnom pregledu ustanovili ogroman tumor. Kako se sada prisetila, oni su je tada uputili na hitnu operaciju, a voditeljka ističe da joj je ovo jedan od gorih trenutaka u životu.

- Drugarica me je posavetovala da proverim polne hormone. Bila sam kod doktora Lazarevića i uradio mi je ultrazvuk stomaka. Kaže mi-  ''Biljana vi imate nešto ogromno u stomaku''. Doktorka isto uradi ultrazvuk. Kažu mi da imam tumur pankreasa 11 centimetara, morala sam na hitnu operaciju. Rekli su mi da mnogo radim, imala sam simptome kao za štitnu žlezdu -  kaže Bojana i dodaje koji joj je drugi najtresniji period života.

ATAImages/Antonio Ahel
Biljana Obradović

- Imala sam faze u životu... Jedan od trenutaka koji mi je teško pao je bombardovanje RTS-a, kada mi je poginuo rođeni ujak u Aberdarevoj.

Voditeljka je takođe, u emisiji Premijera Vikend Specijal priznala i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

- Jako sam topla žena, volela bih da imam dete. Jako sam posvećena tetka - rekla je Obradovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike